insert *Acun - ğhhaay maşallah*2 zurna + yarım kilo soğuk baklava+4 ekler 150 ye geldi
Hesabı nasıl siliyoz reis5. Siparişi verdim az önce. Telefon numaranızı kayıtlı olduğu hesabı silip yeni hesap açın kodu öyle kullanın. Bunu fazla yapınca numarada patlıyor 2. Numaram üstünden devam ediyorum ben
Ek güvenlik önlemleri:
Uçak modu aç kapa (mobil verideyken)
Uygulama verilerini temizle
Hesabım kısmına gir en aşşağıda hesabımı sil varHesabı nasıl siliyoz reis
Bende yok öyle bı seçenek telefon diye mi kiHesabım kısmına gir en aşşağıda hesabımı sil var
Uygulama da çıkmıyorsa tarayıcıdan girip silBende yok öyle bı seçenek telefon diye mi ki
uygulamayı silip tekrar yükle düzeliyor aynı sıkıntı bende de oldu 1 saat öncebeyler ben sıfır hesapta kuponu tanımlıyorum sorunsuz sepette de gözüküyor fakat siparişi oluştur diyince ödemeniz reddedildi diyip kartı siliyor ödeme yönteminden gidip başka kartlarım ile de denedim aynı hata. ne bu yeni önlem mi çözümünü bilen var mı?
verileri sıfırladım olmadı denediğini deniyim kral inş olur yauygulamayı silip tekrar yükle düzeliyor aynı sıkıntı bende de oldu 1 saat önce
ben de verileri sıfırlayınca olmamıştı yeniden yükleyip yapınca oldu eğer öyle de olmaz ise başka telefondan yapsanız da olurverileri sıfırladım olmadı denediğini deniyim kral inş olur ya
sil yükle de yaptım yok aynı hesap sıfır bide. başka telden denicem mecburenben de verileri sıfırlayınca olmamıştı yeniden yükleyip yapınca oldu eğer öyle de olmaz ise başka telefondan yapsanız da olur