Neler Yeni

Yemeksepetindeki satıcı rezilliği

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Arkadaşlar az önce bir sipariş verdim ama marul olup olmadığını bilmiyordum oraya çıkarma seçeneği koymamışlar geldi ve içini açıp baktım marul çıktı Yemeksepeti canlı destek ile görüştüm Sonra restoran aradı adamlar beni arayıp kötü bir üslup ile koymam kardeşim seçenek dedi dedim nasıl koymazsın ben nerden bileyim marul olduğunu iade istedim almam dedi ne yapmam lazım ?

Not : arkadaşlar dalga geçmeyin hoş değil eğer yersem bende kızarıklık ve şişlik oluyor.

Son düzenleme:

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Arkadaşlar az önce bir sipariş verdim ama marul olup olmadığını bilmiyordum oraya çıkarma seçeneği koymamışlar geldi ve içini açıp baktım marul çıktı Yemeksepeti canlı destek ile görüştüm adamlar beni arayıp kötü bir üslup ile koymam kardeşim seçenek dedi dedim nasıl koymazsın ben nerden bileyim marul olduğunu iade istedim almam dedi ne yapmam lazım ?
keşke yorum kısmı var oraya marul koyma deseydiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar az önce bir sipariş verdim ama marul olup olmadığını bilmiyordum oraya çıkarma seçeneği koymamışlar geldi ve içini açıp baktım marul çıktı Yemeksepeti canlı destek ile görüştüm adamlar beni arayıp kötü bir üslup ile koymam kardeşim seçenek dedi dedim nasıl koymazsın ben nerden bileyim marul olduğunu iade istedim almam dedi ne yapmam lazım ?
sipariş notu

Akiran

80+ Silver
Sipariş verirken not kısmı var, oraya yazmalısınız. Sizi arayan kişi restoranın çalışanı olmasın?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,959
İsim
Mert Metshi
Ne sipariş vermiştiniz?

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke yorum kısmı var oraya marul koyma deseydiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sipariş notu
Sipariş verirken not kısmı var, oraya yazmalısınız. Sizi arayan kişi herhalde restoranın çalışanı?
Yemeksepeti'nin bir rezilliği yok burda. Sizin rezilliğiniz yüzünden mağdur olmuşsunuz. Not yazsaydınız koymazlardı.
İçinde marul olup olmadığını nerden bilicem kardeşim ?

şahin doğan

80+ Platinum

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası