Yemin ederim artık intihar edeceğim..

Öyle projeler ile gidiliyor ki hepsi heba olunup dönülüyor
Şuan kime sorsan mutlu değil abi kime sorsan
Dolar bizi asgari ücret ki 2010 dan öncesine bakın adam ev geçinirdir şimdi çıkış kapısı olan bilinç altına yerleşti
Şu bilgisayarı alsam dur almayım borcu kapatayım öyle alırım
1 ay boyunca son aşamaya gelip ya neyse borcu kapatayım öyle alayım diye arkadaşlarım var
Borç edip PC alıp borcu ödeyemeyecegini anlayınca aldığı PC yi satmak zorunda bile kalanlar var tabii kimse şuan mutlu olamaz halk olarak biz en son cebimize bakarız kim ne derse desin benim kendi işim deri işi yapıyoruz adam ile anlaştık malı aldık aldığımızin akşamı maldan zarar ettik dolar düştüğü için birden 30 bin TL zarara uğradık daha malı alırken böyle çok var doların hareketli olması da çok tehlikeli neyse kardeşim yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı olsun sağlığımızı kaybetmeyelim yeter Allah'a şükür sağlıklıyiz buna şükür

Borç edip PC alıp borcu ödeyemeyecegini anlayınca aldığı PC yi satmak zorunda bile kalanlar var tabii kimse şuan mutlu olamaz halk olarak biz en son cebimize bakarız kim ne derse desin benim kendi işim deri işi yapıyoruz adam ile anlaştık malı aldık aldığımızin akşamı maldan zarar ettik dolar düştüğü için birden 30 bin TL zarara uğradık daha malı alırken böyle çok var doların hareketli olması da çok tehlikeli neyse kardeşim yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı olsun sağlığımızı kaybetmeyelim yeter Allah'a şükür sağlıklıyiz buna şükür
tabii ki öyle ama bir anlık sinir stres insanı öyle yere sürüklüyor ki başkanım anlatamam biraz sakinleştim iyi ki varsınız

Harbiden intihar etmeyi düşünüyor musun?

Mevzu sabır etmek değil bildr elin adamı niye 1 ay çalışıp asgari ücretle güzel sistem alırken biz Türkiye'de 1 aylık asgari ücretle 1 parçasını bile zor alıyoruz. Sabır edip durmadan çalışsan ölene kadar zaten alırsın mevzu alım gücü. Daha kısa sürede aç kalmadan almak

tabii ki öyle ama bir anlık sinir stres insanı öyle yere sürüklüyor ki başkanım anlatamam biraz sakinleştim iyi ki varsınız
Sinirlenme bak diyorum sana malı aldıktan kısa bir süre sonra zarar ettik biz nasıl kâr edicez böyle çok örnek var herkes saldı artık ne olacaksa olsun bende saldım müşterilerede fiyat bilgisi almadan sipariş geçmeyiniz diyorum nabza göre şerbet

Mevzu sabır etmek değil bildr elin adamı niye 1 ay çalışıp asgari ücretle güzel sistem alırken biz Türkiye'de 1 aylık asgari ücretle 1 parçasını bile zor alıyoruz. Sabır edip durmadan çalışsan ölene kadar zaten alırsın mevzu alım gücü. Daha kısa sürede aç kalmadan almak
Bende onu diyorum işte aynen öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sinirlenme bak diyorum sana malı aldıktan kısa bir süre sonra zarar ettik biz nasıl kâr edicez böyle çok örnek var herkes saldı artık ne olacaksa olsun bende saldım müşterilerede fiyat bilgisi almadan sipariş geçmeyiniz diyorum nabza göre şerbet
Aklınızda sarı siteden 10-11 K bandında sistem vsr mı bu arada hocam

Bundan sonra böyle ciddi konulara sunu🤣 atana engel Arıcan bu nedir ya gerçekten haklısin 25 yaşındayım tek vakit geçirebilecegim olay PC ondanda parça parça alabiliyorum intihar etmek çözüm değil bence eldeki imkanları olduğu kadar en faydalı olucak şekilde kullanmak

Bundan sonra böyle ciddi konulara sunu🤣 atana engel Arıcan bu nedir ya gerçekten haklısin 25 yaşındayım tek vakit geçirebilecegim olay PC ondanda parça parça alabiliyorum intihar etmek çözüm değil bence eldeki imkanları olduğu kadar en faydalı olucak şekilde kullanmak
İmkan keşke olsa üstad oda yok hayırlısı olsun diyelim ne diyelim ki başka

İmkan keşke olsa üstad oda yok hayırlısı olsun diyelim ne diyelim ki başka
Ailem bilgisayar düşmanı kola Alcam yada şunu yapcam diye düşünüyorlar köşeye atıyorum 20 30 10 5 1800 e i3 12100f aldım bide o civarda asus anakart aldım işte 3 5 gün burgerde çalıştım dayanamadım çıktım bir ram alırım ilerde 2-3 hafta yine bı yere girerim oradan bir şey alırım hocam Allah'tan ümit kesmemek lazim

Ailem bilgisayar düşmanı kola Alcam yada şunu yapcam diye düşünüyorlar köşeye atıyorum 20 30 10 5 1800 e i3 12100f aldım bide o civarda asus anakart aldım işte 3 5 gün burgerde çalıştım dayanamadım çıktım bir ram alırım ilerde 2-3 hafta yine bı yere girerim oradan bir şey alırım hocam Allah'tan ümit kesmemek lazim
Öyle hocam öyle helal olsun bu arada

Burası bir teknoloji formu olduğu için teknolojik aletlerin alınmasının ne kadar güç olduğunu vurgulaman, buradan örnek vermen iyi de intihar falan filan olmaz hocam.
Evet, ülke baya değişik bir zamandan geçiyor.Daha doğrusu baya karmaşık ve karanlık bir zamandan.Olumsuzluklar gözümüze gözümüze sokuluyor.Biraz bu olumsuzlukları düşünmeyip ülke gündeminden uzaklaşmak istesek ve bunun için hobi edinmeye çalışsak yine bu da elimizde patlıyor.
Hobi olarak fotoğraf çekmek istesen en vasıfsız makine 2.000 liradan başlıyor.
Bisiklet süreyim desen eski püskü bisikletler bile bir kyk bursundan daha fazla .
Basketbol,futbol desen,yok orası da yok.orası da pahalı.
Hadi müzik aleti çalalım desen en basitinden gitar bile 1.500 TL civarında.Keman,Bateri yine aynı.
(Piyanoyu satmıyorum zaten)
Ülke gündeminden ne kadar uzaklaşmaya çalışsak nafile .
Her şekilde önümüze çıkıyor.
Ama bundan kaçış hayata son vermekle geçmiyor hocalarım.
Şuan oy kullanmaya çoğumuzun yaşı yetmiyor ama ülkede olan bitenlere aklımız eriyor ya o yeter.

Ulan ben de bir şey oldu sandım

Aman biraderim daha ne dertler var. Bahsettiklerin hepimizi üzüyor evet de düzelebilecek şeyler bunlar. Sana bir şey olmasın korktum

Ulan ben de bir şey oldu sandım

Aman biraderim daha ne dertler var. Bahsettiklerin hepimizi üzüyor evet de düzelebilecek şeyler bunlar. Sana bir şey olmasın korktum
Çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim usta ya dudak uçlarım karıncalanıyordu sinirden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,269
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri