Yeni 4060lı pc düşük fps sorunu

holoxaust

80+
Reaksiyon skoru
1
2 Ay önce 2 tane aynı pc aldım kasa rtx 4060 intel i5 12.nesil birini kardeşime diğerini kendime aldım. Sorun şu ki herşeyimiz aynı olmasına rağmen oyunlarda kardeşim daha yüksek fps alıyor. Cs2 de özellikle o tüm ayarlar yüksekte en az 150fps alıyorken ben en düşük ayarlarda bile 70fpsi zor görüyorum. Herşeye baktım ama sorunu hala bulamadım ikimizde de 180hz monitör var anlamıyorum sorun nerde kafayı yedirticek bir sorun.

2 Ay önce 2 tane aynı pc aldım kasa rtx 4060 intel i5 12.nesil birini kardeşime diğerini kendime aldım. Sorun şu ki herşeyimiz aynı olmasına rağmen oyunlarda kardeşim daha yüksek fps alıyor. Cs2 de özellikle o tüm ayarlar yüksekte en az 150fps alıyorken ben en düşük ayarlarda bile 70fpsi zor görüyorum. Herşeye baktım ama sorunu hala bulamadım ikimizde de 180hz monitör var anlamıyorum sorun nerde kafayı yedirticek bir sorun.
ekran kartı driver ve windows update baktınız mı ?

Oyunda problem var.
Sürekli mi 70 fps yoksa ara ara mı oluyor saatte bir gibi?
İmzadaki sistemle oyunu ilk açtığımda 20-30 fps alıyorum bu valve değişik bir firma.

bios sürümü?
Evet bios sürüm 3403
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda problem var.
Sürekli mi 70 fps yoksa ara ara mı oluyor saatte bir gibi?
İmzadaki sistemle oyunu ilk açtığımda 20-30 fps alıyorum bu valve değişik bir firma.
Hocam oyunda problem olsa neyse her oyunda böyle Kardeşim benden 2 kat fazla fps alıyor ama sistemler aynı

o zaman parça sağlığı doğrulaması yapmanız lazım. ekran kartı için furmak, ve daha önemlisi için CPU-Z testleri yapmanız lazım
Yaklaşık 10dk Furmak çalıştırdım herhangi bir siyah mavi ekran veya donma olmadı gayet stabil çalıştı. Gpu temp ve Gpu hotspot 60-72 arası oynadı normal diye sanıyorum.Cpu-z fazla anlamadım koydum buraya
1754770442203.webp

Peki en yüksek ayarda kaç fps alıyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,652
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri