Dediğim gibi marka farkı fazla önemli değil. 50-70 TL az verip gidip hamburger yiyebilirsiniz. Ancak "para dert değil uysun yeter" derseniz dediğim gibi sorun çıkarmaz.ya ben fiyata bakmıyorum uyarsa alıcam![]()
Dediğim gibi marka farkı fazla önemli değil. 50-70 TL az verip gidip hamburger yiyebilirsiniz. Ancak "para dert değil uysun yeter" derseniz dediğim gibi sorun çıkarmaz.ya ben fiyata bakmıyorum uyarsa alıcam![]()
Marka farkı fazla önemli değil açıkçası. CL, frekans gibi değerler uyumlu olduktan sonra istediğiniz markayı takabilirsiniz. Ara sıra markalar arası uyuşmazlık olabiliyor. Şu an bu bellek en ucuz dönemlerini yaşıyor. Alınabilir.
CL aynı ancak diğer bellek 2400 MHZ olduğu için bu bellekte 2400 MHZ çalışacaktır. İleriye dönüklük olacaksa bilemem.Cl ayni ise oneririm![]()
XPG Gammix D30 AX4U320088G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Marka da önemli model de çünkü hepsinin çipi değişebiliyor,buda uyumsuzluk sorunu yaratabilir.Dediğim gibi marka farkı fazla önemli değil. 50-70 TL az verip gidip hamburger yiyebilirsiniz. Ancak "para dert değil uysun yeter" derseniz dediğim gibi sorun çıkarmaz.
Belirttim zaten hocamArkadaşlar adamın imzasına bakarsanız anakartın 2133 mhz desteklediğini görürsünüz.
En sağlıklısı şu anda sisteminde kullandığım ram'in aynısını almak veya elindeki ram'i satip düşük cl değerine sahip daha iyi bir ram kiti almak.
Ayrıca burada daha ucuz.
![]()
Hi-Level 8 GB 2400MHz DDR4 HLV-PC19200D4-8G Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hi-Level 8 GB 2400MHz DDR4 HLV-PC19200D4-8G Bellek fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hi-Level 8 GB 2400MHz DDR4 HLV-PC19200D4-8G Bellek özelliklerini incele, 690,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Marka da önemli model de çünkü hepsinin çipi değişiyor,buda uyumsuzluk sorunu yaratabilir.
Ara sıra markalar arası uyuşmazlık olabiliyor.
Cevapladığım kısma bakarsan önemli değil yazmışsın,ona ithafen söyledim.Belirttim zaten hocam.
Tamam hocam, benim hatam. Sağ olun önerdiğiniz içinCevapladığım kısma bakarsan önemli değil yazmışsın,ona ithafen söyledim.
Markalar'dan kasıt aslında her üretici aynı çipleri kullanmadığı için sorun yaratabilir.
Yoksa aynı çip aynı Cl değerine sahip ama iki farklı marka ram almak bir sorun yaratmaz.
Alabilirsin hocam. Size demedi, farklı marka önerdim diye bana dedialmayayım mı yani şimdi ?
Sisteminde kullandığın ram'i al.almayayım mı yani şimdi ?
Sizdeki Ram'in markası satılmıyor mu?ya ben fiyata bakmıyorum uyarsa alıcam![]()