Neler Yeni

Yeni aldigim AOC27g1 monitorumde ölu piksel cikti

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin akkaya
Herkese iyi akşamlar dilerim dostlarım. Pazartesi gunu sabah ince hesaptan sipariş ettiğim monitör salı günü elime ulaştı ve akşamında güzel bir kutu açılış yapip ölü piksel testi yaptim. Siyah ekranda gözüken 1 adet ölü piksel ve ışık süzmeleri olduğunu farkettim hemen güzelce kutusuna geri koyup eksiksiz bir şekilde yerleştirdim. Ertesi sabah İncehesap müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu belirttim monitörü de çok beğendiğim için değişim istedim. Onlarda tamamdir diyip iade kodu verdikten sonra aynı gün içerisinde kargoya teslim ettim. Şimdi bu değişim süreci ne kadar sürer acaba bilen varmı çünkü kardeşim abadan ders işliyor acil lazım monitör. Gönderdiğim monitörü hicbir sorun yoktur diye geri gonderirlermi gönderirlerse ne yapmaliyim şimdiden teşekkürler:)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Benim asus tuf vg249q1r monitörümde ölü pixel cikti iade koduyla gönderdim 4 gün oldu hic bir hareketlilik yok bekliyorum şikayet var a yazdim ilgilenicez merak etmeyin dedi İncehesap sonra ben bi tane daha ayni monitör den aldim.2 tane ölü pixel cikti o gelsin buni gondericem

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargo ne kadar surede geldiyse o kadar surer
pazartesi sabah 11.30 da sipariş verdim salı günü 4 te elime ulaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz sürecektir. Tedarikçi firmanın varsa da üretici firmanın servisine yollayacaklardır.
ama yeni aldığım monitör sonuçta servise gönderildiğinde tamir uygulanmazmi ben 0 urun için para verdim sonuçta niye tamir görmüş ürün kullanıyim ki?

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ama yeni aldığım monitör sonuçta servise gönderildiğinde tamir uygulanmazmi ben 0 urun için para verdim sonuçta niye tamir görmüş ürün kullanıyim ki?
Değişim sağlanır büyük ihtimal.
Her firmanın ayrı ölü piksel politikası var. Philips 4 Tanede değişim sağlarken bazı markalar 1 tane çıksa bile değişim sağlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişim sağlanır büyük ihtimal.
Her firmanın ayrı ölü piksel politikası var. Philips 4 Tanede değişim sağlarken bazı markalar 1 tane çıksa bile değişim sağlıyor.
aoc 1 tane bile olsa garantisini veriyor politikasında zaten çok araştırdım inşallah hatasız 0 ürün gönderirler ve bu kısa zamanda gerçekleşir

Top Bottom