Neler Yeni

Yeni aldığım bilgisayarda fps drop

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Selam donanım arşivinin gençler ve genç hissedenleri. :) Bugün elime geçen bilgisayarımın özellikleri şunlar;

Bugün gta5 i yükledim oyunun menüsü sanki 30 fps gibi his veriyor. Fareyi akıcı olarak oynatamıyorum. Hikaye modunda ise düşük ayarlarda 180-190 fps alıyorken anlık olarak fps düşüşleri yaşıyorum. Cs go ve lolde bu sorunla karşılaşmadım. Gta 5 steam ve epic games üzerinden alındı. Sorun nerede olabilir değerli donanım arşivi üyeleri :D
Ram yapıyor olabilir kullanımına bak ben 2x8 yapmadan önce bende de yapıyordu. GTA 5in menüsü öyle o FPS ile alakasız

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
PSU kötü PSU kötü hemen değiştir çabukkk
Mesaj otomatik birleştirildi:

patlama tehlikesi var bütün sistemini çöp edebilir
güç kaynağı patlatmakta yetenek ister bu arada. Patlamaz ama elektrik dalgalanmaları da parçalara hasar verebilir ya da ( pek ihtimal dahilinde olmasada) zincirleme bir reaksiyon ile bütün evdeki elektroniklere zarar verebilir.

6 gb ram kullanıyor öyle sınırlara ulaştıgını görmedim
Elde olanla alakalı bende 10 GB ram kullanıyor çizim uzaklığını düşürmeyi dene

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Selam donanım arşivinin gençler ve genç hissedenleri. :) Bugün elime geçen bilgisayarımın özellikleri şunlar;

Bugün gta5 i yükledim oyunun menüsü sanki 30 fps gibi his veriyor. Fareyi akıcı olarak oynatamıyorum. Hikaye modunda ise düşük ayarlarda 180-190 fps alıyorken anlık olarak fps düşüşleri yaşıyorum. Cs go ve lolde bu sorunla karşılaşmadım. Gta 5 steam ve epic games üzerinden alındı. Sorun nerede olabilir değerli donanım arşivi üyeleri :D
öncelikle psu yu kesinlikle değiştir onun dışında ram kaynaklı fps drop yiyor olabilirsin

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Menüde kasma herkeste olan bir şey ben RTX 2060 kullanıyorum bende de öyle :D. Bu arada PSU pek kaliteli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Akca
güç kaynağı patlatmakta yetenek ister bu arada. Patlamaz ama elektrik dalgalanmaları da parçalara hasar verebilir ya da ( pek ihtimal dahilinde olmasada) zincirleme bir reaksiyon ile bütün evdeki elektroniklere zarar verebilir.

Elde olanla alakalı bende 10 GB ram kullanıyor çizim uzaklığını düşürmeyi dene
Daha önce tecrübe etmiş olmasam PSU ya kötü derdim. İnsanları anlamak zor okudukları gördükleri bilgileri yaymakta üstlerine yok.
Ayarları yükseltince droplar düzeldi birde sürücüyü en son olanı kurmuşlar. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
PSU has been planted.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Daha önce tecrübe etmiş olmasam PSU ya kötü derdim. İnsanları anlamak zor okudukları gördükleri bilgileri yaymakta üstlerine yok.
Ayarları yükseltince droplar düzeldi birde sürücüyü en son olanı kurmuşlar. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Benim sistem nvidia dostum

Top Bottom