- Reaksiyon skoru
- 1,000
anladım hocam bi bakıyım ben teşekkürler.hepsiburada yorumlarında birkaç kişi aynı şeyleri yazmış klavyeyi böyle üretmişler sanırım sorunlu yani istersen iade et
hocam oyunlarda falan her yerde nickim aynıo nasıl nick, profil fotosu ya canım cekti![]()
hocam sol shift tuşuna tam basınca algılıyor, ancak parmağımı 1 gıdım çekince algılamıyor.Hocam aynı klavye bende de var da tam olarak nasıl bi sorun bana da daha dün geldi klavye
evet hocam bende şimdi test yaptım ne biliyim o kadarda kötü bir şey gibi durmuyor dün baya valorant oynadım elim alışkın diye sert basarım hep tuşlara o yüzden bende sorun olmamış heraldehocam oyunlarda falan her yerde nickim aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sol shift tuşuna tam basınca algılıyor, ancak parmağımı 1 gıdım çekince algılamıyor.
hocam ben hafif basıyorum sizde de algılamama oluyor değil mi ?evet hocam bende şimdi test yaptım ne biliyim o kadarda kötü bir şey gibi durmuyor dün baya valorant oynadım elim alışkın diye sert basarım hep tuşlara o yüzden bende sorun olmamış heralde
yok hocam bende ne kadar hafif bassamda bir sorun yok aşşağı inince algılıyor şurdan bi kontrol edin istersenizhocam ben hafif basıyorum sizde de algılamama oluyor değil mi ?
anladım hocam bakıyım bi teşekkürleryok hocam bende ne kadar hafif bassamda bir sorun yok aşşağı inince algılıyor şurdan bi kontrol edin isterseniz
![]()
Klavye sıkıntılı gözüküyor iade et.hocam ben hafif basıyorum sizde de algılamama oluyor değil mi ?
hocam kontrol ettim şimdi benimki de aşağı inince algılıyor ama çok az yukarı çıktığı an algılamamaya başlıyor, sorun teşkil eder mi acaba ?yok hocam bende ne kadar hafif bassamda bir sorun yok aşşağı inince algılıyor şurdan bi kontrol edin isterseniz
![]()