Yardım YENİ ALDIĞIM KLAVYE DE BU NORMAL Mİ ?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar dün inventustan

REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye​

aldım bugün geldi ancak bir sorum var, klavyede shifte tam bastıktan sonra 1 gıdım parmağımı çekince algılamıyor tuşu.
bu bir problem mi ?

hepsiburada yorumlarında birkaç kişi aynı şeyleri yazmış klavyeyi böyle üretmişler sanırım sorunlu yani istersen iade et

hepsiburada yorumlarında birkaç kişi aynı şeyleri yazmış klavyeyi böyle üretmişler sanırım sorunlu yani istersen iade et
anladım hocam bi bakıyım ben teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UP UP UP UP ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAK VAR MI ?

up up up up up up up up up

Son düzenleme:
arkadaşlar yok mu başka cevap ?

Hocam aynı klavye bende de var da tam olarak nasıl bi sorun bana da daha dün geldi klavye

o nasıl nick, profil fotosu ya canım cekti :D
hocam oyunlarda falan her yerde nickim aynı :D

Hocam aynı klavye bende de var da tam olarak nasıl bi sorun bana da daha dün geldi klavye
hocam sol shift tuşuna tam basınca algılıyor, ancak parmağımı 1 gıdım çekince algılamıyor.

hocam oyunlarda falan her yerde nickim aynı :D

hocam sol shift tuşuna tam basınca algılıyor, ancak parmağımı 1 gıdım çekince algılamıyor.
evet hocam bende şimdi test yaptım ne biliyim o kadarda kötü bir şey gibi durmuyor dün baya valorant oynadım elim alışkın diye sert basarım hep tuşlara o yüzden bende sorun olmamış heralde

evet hocam bende şimdi test yaptım ne biliyim o kadarda kötü bir şey gibi durmuyor dün baya valorant oynadım elim alışkın diye sert basarım hep tuşlara o yüzden bende sorun olmamış heralde
hocam ben hafif basıyorum sizde de algılamama oluyor değil mi ?

yok hocam bende ne kadar hafif bassamda bir sorun yok aşşağı inince algılıyor şurdan bi kontrol edin isterseniz
hocam kontrol ettim şimdi benimki de aşağı inince algılıyor ama çok az yukarı çıktığı an algılamamaya başlıyor, sorun teşkil eder mi acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri