Neler Yeni

Yeni aldığım laptoba driver bulamıyorum

QRuder

80+ Silver
Selamun aleyküm dostlar geçenlerde konu açtım pc almak için sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu hepsine teşekkür ederim. Başlıkta da belirttiğim gibi ; win10 felan kurdum çoğu driver yüklendi bazılarını elle yükledim ekran kartını felan şimdi bir kaç tane eksik sanırım ben hangileri bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

sistem

HP victus
i5 12500h
rtx3050ti
ddr5 8gb ram
anakart bilmiyom(nasıl öğrenirim bu arada)
512gb m.2 ssd

ekran kartı driverini yükledim. İntel support yükledim ordan da birşeyler indiriyor şuan

ses driveri yok realtekin kendi sitesinden indiriyorum ama yanlış yapmıyorum herhalde

ordaki ünlem olan driverları bilmiyorum nereden indirilir

birde ses kısmında nvidianın bişeyi var görünüyor ama sağ alt kısma baktığınızda ses yok

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    261.5 KB · Hit: 69

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,837
İsim
Emre Zengin
Selamun aleyküm dostlar geçenlerde konu açtım pc almak için sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu hepsine teşekkür ederim. Başlıkta da belirttiğim gibi ; win10 felan kurdum çoğu driver yüklendi bazılarını elle yükledim ekran kartını felan şimdi bir kaç tane eksik sanırım ben hangileri bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

sistem

HP victus
i5 12500h
rtx3050ti
ddr5 8gb ram
512gb m.2 ssd

ekran kartı driverini yükledim. İntel support yükledim ordan da birşeyler indiriyor şuan

ses driveri yok realtekin kendi sitesinden indiriyorum ama yanlış yapmıyorum herhalde

ordaki ünlem olan driverları bilmiyorum nereden indirilir

birde ses kısmında nvidianın bişeyi var görünüyor ama sağ alt kısma baktığınızda ses yok
Windows Update de gir güncelleştirmeleri denetle de hepsini yükleyecek.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Anakart modelini öğrenmek için arama çubuğuna Sistem Bilgisi yaz
1659981060679.png

Açılan sayfada Temel Kart Ürünü yerinde yazacaktır.
1659981105662.png

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart modelini öğrenmek için arama çubuğuna Sistem Bilgisi yaz
Alıntıyı görüntüle

Açılan sayfada Temel Kart Ürünü yerinde yazacaktır.
Alıntıyı görüntüle
hp 8a26 diye bişey ilk defa duyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta burayı gördüm de olmadı olayı çözemedim ürün seri kodunu bilmiyom pc ye bişey indirdim yarım saatir bekliyom sistem bişeyleri bekleniyor felan diyo

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,837
İsim
Emre Zengin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,291
İsim
Hacı
HP nin sitesinden indiriniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Fatih Arslan
1659982083154.png

aygıt yöneticisine girip driverı yüklenmeyen aygıtlara tıkla, ayrıntılar kısmında donanım kimliğine bakıp internetten bulabilirsin

QRuder

80+ Silver
Son düzenleme:

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hp 8a26 diye bişey ilk defa duyuyorum

usta burayı gördüm de olmadı olayı çözemedim ürün seri kodunu bilmiyom pc ye bişey indirdim yarım saatir bekliyom sistem bişeyleri bekleniyor felan diyo
hocam marka model tam tamına yazın googleye hp nin sitesinden otomatik manuel indirebilirsiniz

QRuder

80+ Silver
hocam marka model tam tamına yazın googleye hp nin sitesinden otomatik manuel indirebilirsiniz
Olmuyo hocam bende çözemedim olayı çok sinirlendim klavyeyi kırıcaktim bıraktım daha uğraşmayı , ülkenin halinden freedos satıyorlar PC leri aha şöyle uğraşıyorsunuz ya. Ses driveri ve konuya attığım ilk mesajdaki fotoğrafta bulunan diğer aygıtlar kısmındaki şeylerin driverlarini bir türlü yapamadım hala bıraktım bilgisayarcıya götürcem son çare ,kimseye emanet edilmez bu devirde ne yapacağı belli mi saf herif birden içinden bişey sökmek için açar garanti dışı kalmasın

Olmuyo hocam bende çözemedim olayı çok sinirlendim klavyeyi kırıcaktim bıraktım daha uğraşmayı , ülkenin halinden freedos satıyorlar PC leri aha şöyle uğraşıyorsunuz ya. Ses driveri ve konuya attığım ilk mesajdaki fotoğrafta bulunan diğer aygıtlar kısmındaki şeylerin driverlarini bir türlü yapamadım hala bıraktım bilgisayarcıya götürcem son çare ,kimseye emanet edilmez bu devirde ne yapacağı belli mi saf herif birden içinden bişey sökmek için açar garanti dışı kalmasın
Baya baya yeni laptop aldım ama kullanamiyorum

Top Bottom