Neler Yeni

Yeni aldığım laptopa ne oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran
RTX 4060 olan bir laptop aldım 1 ay önce pazar gününe kadar her şey normaldi lakin pazar bilgisayarı açıp bir oyun oynamak istediğimde oyun fark etmeksizin 10-20 FPS alıyorum. Normalde aynı oyunlarda PC 140+ FPS alıyordu şimdi oyun yüklenme ekranı dahil kasıyor ve virüs olacağını sanmıyorum çünkü daha dün format attım ama nedense hala düzelmedi.

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
Laptop ısınan bir aygıttır.Bir soğutucu kullanın yada kaliteli bir macun sürün fakat bunları yapmadan önce aldığınız firma yada kişi ile iletişime geçin açmadıysanız sonra arka kapağı açın ne olur ne olmaz bazen garanti bozuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop ısınan bir aygıttır.Bir soğutucu kullanın yada kaliteli bir macun sürün fakat bunları yapmadan önce aldığınız firma yada kişi ile iletişime geçin açmadıysanız sonra arka kapağı açın ne olur ne olmaz bazen garanti bozuyorlar.
Ama zaten bilgisayarın 100-200 fps çalıştırdığı oyunlarda 10 fps alıyorum bir de sadece 1 ay geçtiğini düşünürsek macun ve soğutma işlemi mantıksız bence.

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
Ama zaten bilgisayarın 100-200 fps çalıştırdığı oyunlarda 10 fps alıyorum bir de sadece 1 ay geçtiğini düşünürsek macun ve soğutma işlemi mantıksız bence.
aynısı banada olmuştu 100-200 fps valoda akarken 30 40 almaya başladım aldığınız yer 2. elmiydi

Top Bottom