yeni aldığım mouspadde fare takılıyor fakat normal masada falan çevirince çok takılma yapmıyor genellikle hızlı çevirince oluyor
Mousepad biraz tırtıklı ise normal kalitesi önemli.yeni aldığım mouspadde fare takılıyor fakat normal masada falan çevirince çok takılma yapmıyor genellikle hızlı çevirince oluyor
Mousepad biraz tırtıklı ise normal kalitesi önemli.
A101’den aldığım mousepad ile steelseries’den aldığım mousepad arasında çok fark vardı.
Valla işte hocam yerli markaların ürünleri bunlar.Mousepad buPreo GMP02XXL 90X40 Cm Gaming Mouse Pad Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Preo GMP02XXL 90X40 Cm Gaming Mouse Pad Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Preo GMP02XXL 90X40 Cm Gaming Mouse Pad Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bendede aynisi var gayet memnunumMousepad buPreo GMP02XXL 90X40 Cm Gaming Mouse Pad Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Preo GMP02XXL 90X40 Cm Gaming Mouse Pad Siyah fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Preo GMP02XXL 90X40 Cm Gaming Mouse Pad Siyah en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
istersen elindeki letgoda falan sat biz f/p mousepad önerelim ucuz oluyorlar zaten genelde ben 40x90 rgb mousepadi 250 tl ye almıştım klavyeyi de koymak adına uzun aldim ama kaliteli ve sadece mouse icin olanlardan atariz linkozaman benim faremden dolayı olabilirmi bu takılma sorunu sizin farenizin modeli nedir
Aslında mousePad kadar fareninde biraz iyi olması lazım mesela bende tigoes 20 liralık faresi vardı 3 yıl önce almıştım hızlıca çevirince bot gibi dönüyordu sensör çöptü her yerde aynısı oluyordu masada denedim mousePad’de denedim hep aynısı oldu. Fare de sıkıntı olabilirozaman benim faremden dolayı olabilirmi bu takılma sorunu sizin farenizin modeli nedir
erken oldu ama msi gm11 clutchozaman benim faremden dolayı olabilirmi bu takılma sorunu sizin farenizin modeli nedir