Neler Yeni

Yardım yeni aldığım mouspadde fare takılıyor

Risna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cihat ilhan
yeni aldığım mouspadde fare takılıyor fakat normal masada falan çevirince çok takılma yapmıyor genellikle hızlı çevirince oluyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,457
İsim
Oğuz Oğuz
yeni aldığım mouspadde fare takılıyor fakat normal masada falan çevirince çok takılma yapmıyor genellikle hızlı çevirince oluyor
Mousepad biraz tırtıklı ise normal kalitesi önemli.
A101’den aldığım mousepad ile steelseries’den aldığım mousepad arasında çok fark vardı.

Risna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cihat ilhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,457
İsim
Oğuz Oğuz

louis bloom

80+ Silver
ozaman benim faremden dolayı olabilirmi bu takılma sorunu sizin farenizin modeli nedir
istersen elindeki letgoda falan sat biz f/p mousepad önerelim ucuz oluyorlar zaten genelde ben 40x90 rgb mousepadi 250 tl ye almıştım klavyeyi de koymak adına uzun aldim ama kaliteli ve sadece mouse icin olanlardan atariz link

Son düzenleme:

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
ozaman benim faremden dolayı olabilirmi bu takılma sorunu sizin farenizin modeli nedir
Aslında mousePad kadar fareninde biraz iyi olması lazım mesela bende tigoes 20 liralık faresi vardı 3 yıl önce almıştım hızlıca çevirince bot gibi dönüyordu sensör çöptü her yerde aynısı oluyordu masada denedim mousePad’de denedim hep aynısı oldu. Fare de sıkıntı olabilir

Top Bottom