Neler Yeni

yenı aldıgım pc de ekran kartı fanları donmuyor

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
aa tamamdır sağolun bıde bı plastıkımsı bı yanık kokusu gelıyor cok hafıften yenı oldugu ıcnmıdır
plastik kokusu tehlikeli olabilir bir kapatın bilgisayarı bakın etrafına parçaların naylon vs. kalmıştır belki alın direk yapışırsa sorun yapar
ekran kartı fanlarıda belli bir dereceden sonra çalışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Baturalp
plastik kokusu tehlikeli olabilir bir kapatın bilgisayarı bakın etrafına parçaların naylon vs. kalmıştır belki alın direk yapışırsa sorun yapar
ekran kartı fanlarıda belli bir dereceden sonra çalışır
sımdı temperlı camında vardı onu cıkarttım su an koku yok omu yapıyordu acaba

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Boşta 49 derece ise biraz fazla gibi. Arkadaşın dediği gibi 60 dereceye ulaşmadan stok ayarlarda fan çalışmıyor. Sıcaklıktan çok rahatsız olursan derecelere göre rpm ayarlayark düşürebilirsin. Önemli olan işteyken çalışıp soğutacak mı. 30-35 dk oyun oyna değerlere bakalım.
Boşta 50 derece normal diye biliyorum

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
60 dereceye kadar çalısmıyor fan. nerdne kontrol etcem dersende afterburner indirebilirsin.o programdan fanların hızınıda ayarlayabiliyosun.
yada gorev yoneticisini aç / performans de / sağ altta gpu var tıkla / çıkan ekranı büyült ve orda yazar sıcaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Boşta 50 derece normal diye biliyorum
Evga 3080 Xc3 10Gb versiyonunu kullanıyorum gündüzleri boşta 37 38 akşamları 33 34 derecelerde oluyor. 0 RPM. Kasam da akvaryum tipi havalanması iyi değil. O yüzden 50 çok geldi. Normalse sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Baturalp
Evga 3080 Xc3 10Gb versiyonunu kullanıyorum gündüzleri boşta 37 38 akşamları 33 34 derecelerde oluyor. 0 RPM. Kasam da akvaryum tipi havalanması iyi değil. O yüzden 50 çok geldi. Normalse sıkıntı yok.
kokuda bır sorun varmdıır yenı alınan elektronık esyalar gıbı kokuyor ama bıraz suphelendim

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Valla Hocam benim Shapphire RX 6600 var boşta sabit 50 alıyorum karttan karta değişir bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
kokuda bır sorun varmdıır yenı alınan elektronık esyalar gıbı kokuyor ama bıraz suphelendim
O konuda yorum yapamayacağım bilgim yok. Daha bilgili arkadaşlar da desteklerse stres testine sokup koku artacak mı ya da bir sorunla karşılaşacak mısın bakmak mantıklı olabilir.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
aa tamamdır sağolun bıde bı plastıkımsı bı yanık kokusu gelıyor cok hafıften yenı oldugu ıcnmıdır
evet hocam ondan kaynaklı olur o koku yanık kokusu değil aslında yeni üretilmiş plastik öyle kokar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,175
Üyeler
166,704
Son üye
yildirimozew
Top Bottom