Neler Yeni

Yeni aldığım PC donuyor dırr diye ses çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
öncelikle merhaba sistemimi ocak ayında aldım son 2 aydır bilgisayarı açıyorum bazen günde 1 bazen 2 defa bazen de hiç olmuyor müzik dinliyorum sistem hiçbir yük altında değilken donuyor dırrr diye ses geliyor ve görüntü gidiyor bilgisayar hala çalışmaya devam ediyor birkaç yerde gördüğüm kadarıyla ekran kartından dolayı olabileceğini söylemişler. Sistemimin güç kaynağında da coil whine sorunu var itopyaya garanti için göndermek istediğimde kargo parasını siz karşılamalısınız diyor 100 ün üzerinde kargo fiyatı çıkıyor hesapladığımda da ses için bir çözüm yolu var mıdır yoksa garantiye parayı verip yollamalı mıyım ? (Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim ) :)

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Fanlardan birisi sıkışıyor olabilir. Kapağı açık bırakıp, ses çıktığı zaman fanlara bakarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Coil Whine probleminin çözümü yoktur ama sadece sesten ibarettir başka bir şey yapmaz, eğer ses rahatsız edici değil ise umursamayın çünkü yeni gelrn PSU dada olma ihtimali var. Sorununuza gelir isek önce RAM leri Memtest86 ile test etmenizi tavsiye ederim, test sonuçlarının fotosunu çekip buraya atabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Fan takılıyor gibi görünüyor. Bence size söylediğim gibi yapın. Kapağı açın ve ses geldiği zaman fanların dönüp dönmediğine bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Fan takılıyor gibi görünüyor. Bence size söylediğim gibi yapın. Kapağı açın ve ses geldiği zaman fanların dönüp dönmediğine bakın.
ben güç tuşuna basılı tutup kapatmadığım sürece kapanmıyor ama sistem.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
Kapat menüsüne tıkladığınızda ne yapıyor?
basılı tutup kapatıyorum görüntü gelmiyor çünkü sistem normal çalışıyor gibi görünüyor tekrar açtığımda normal şekilde başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,105
Üyeler
160,638
Son üye
Hellwoon980
Top Bottom