TahinPekmez
80+ Silver
Şaka mıMSI afterburner kuramıyor çok zor gibi görünüyor
Şaka mıMSI afterburner kuramıyor çok zor gibi görünüyor
Hocam bizim buradaki internet kafede çok iyi oynanıyor yayıncılar çok iyi oynuyorGTA 5 ilk görev zaten hep kasıyor. Fortnite zaten o konuda sıkıntı bir oyun. Ayarları iyi incele
Hocam bende öyle düşünüyorum dün 1 kere bip diye ses geldi gaming gen ürün komple iade olmaz sorun varsa test edelim dediler gaming gen bu konuda iyi missd arızalı olabilir
Hocam dün 1 kere bip diye ses geldi gaming gen ürün komple iade olmaz sorun varsa test edelim dediler gaming gen bu konuda iyi mimsi afterburner ile fortnitedaki oyun içi değerlerini atabilirmisin yada tüm oyunlarda böyleyse başka oyunda bu değerleri atarsan iyi olur
fps
işlemci kullanımı-sıcaklığı
gpu kullanımı-sıcaklığı
bunları atarsan iyi olur
Ya bir şey sormak istiyorum. Kardeşim sen bu sorunu çözmek istiyor musun yani burda insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor sen onları trollüyorsun gibi geldi. İnternette stres testleri var onları yapman gerekiyor.Hocam bende öyle düşünüyorum dün 1 kere bip diye ses geldi gaming gen ürün komple iade olmaz sorun varsa test edelim dediler gaming gen bu konuda iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dün 1 kere bip diye ses geldi gaming gen ürün komple iade olmaz sorun varsa test edelim dediler gaming gen bu konuda iyi mi
Adam sana msi afterburnerdan değer at diyor sen hala gaminggentr soruyosun dediğimizi bi yapsana ya ?Hocam bende öyle düşünüyorum dün 1 kere bip diye ses geldi gaming gen ürün komple iade olmaz sorun varsa test edelim dediler gaming gen bu konuda iyi mi
Hocam dün 1 kere bip diye ses geldi gaming gen ürün komple iade olmaz sorun varsa test edelim dediler gaming gen bu konuda iyi mi
Hocam şuan işteyim akşam evde atacağımYa bir şey sormak istiyorum. Kardeşim sen bu sorunu çözmek istiyor musun yani burda insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor sen onları trollüyorsun gibi geldi. İnternette stres testleri var onları yapman gerekiyor.
Adam sana msi afterburnerdan değer at diyor sen hala gaminggentr soruyosun dediğimizi bi yapsana ya ?
bu sistemin kasması mümkün değil ne düşükte ne yüksekte hertürlü akması lazım sanırım yazılımsal bi sıkıntı var. windows veya oyun veya bios ayarları gibi gibi.Gaming gen den PC aldım fortnite düşük ayarlarda bile kasıyor donma oluyor 1 hafta olmadı iade etmek istiyorum iade kabul olur mu Gaming gen müşteri hizmetleri hazır sistemler iade olmaz gönderin bakalım diyorlad ama sorunumun çözüleceğini düşünmüyorum çünkü daha öncede gamegarajda böyle bir sorunla karşılaştım aynı şeyleri yaşıyorum şuan
Gerekli sürücüleri kurdum chipset update ekran kartı driver
İ5 12400f
rtx 3070
16GB ram
1tb ssd
Hocam sizlere test sonuçlarını atacağım ama gaming gen yardımcı olur mubu sistemin kasması mümkün değil ne düşükte ne yüksekte hertürlü akması lazım sanırım yazılımsal bi sıkıntı var. windows veya oyun veya bios ayarları gibi gibi.
sen gidip bile bile darboğaz yaptırıyorsan kusura bakma yüzüne söylemese de arkandan bnde olsam sayardım sorun büyük ihtimal ram yetmiyor ya ssd yada darboğaz yaşattırıyorsun 3070 te low a çekilmezHocam sizlere test sonuçlarını atacağım ama gaming gen yardımcı olur mu