Neler Yeni

Mavi Ekran Yeni aldığım sistem de Ntoskrnl.exe mavi ekran hatası aldım problem midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abdullah yesil
En son 25 gün önce almışım bir problem mi onun için sorayım dedim
Sadece ssd ve sata ssd ve harddisk taktım harddisk takılı ancak orada bir işlem yapmıyorum. m2.ssdye kurulu windows veya oynadığım oyunda harddiskte takılı değil alakaları yok yani birbiriyle bu sebepten ötürü yapar mı harddisk biraz eski. 5 yıllık falan
Ram'i anakartı ekran kartı ve işlemciyi yeni aldım haliyle bir çekince içerisine girdim.

Screenshot_1.png

Ekler

• 092423-9968-01.rar
    163.8 KB · Hit: 27

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
Emre Zengin
Sadece ssd ve sata ssd ve harddisk taktım harddisk takılı ancak orada bir işlem yapmıyorum. m2.ssdye kurulu windows veya oynadığım oyunda harddiskte takılı değil alakaları yok yani birbiriyle bu sebepten ötürü yapar mı harddisk biraz eski. 5 yıllık falan
Ram'i anakartı ekran kartı ve işlemciyi yeni aldım haliyle bir çekince içerisine girdim.

Alıntıyı görüntüle
Hocam BIOS güncellemeni yap. Bir de buradan AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am5/b650

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

Alıntıyı görüntüle
Çok çok eskiden bu hatanın aynısıyla karşılaşmıştım.Bad Sector sorunu olduğu için sürekli mavi ekran hatası alıyordum. temiz bir kurulum yapmıştım sorun düzelmişti.bir kaç sonra tekrar aynı hatayı verince hdd çıkartıp ssd almıştım sonra düzeldi bir daha yapmadı size tavsiyem hdd nizi kontrol edin. YAHUT TEMİZ BİR KURULUM YAPIN.

Top Bottom