Guvenefendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ona nerden bakacağım onu kaçırmışım bengayet normal bir durum anakartın gen3
Hocam ona nerden bakacağım onu kaçırmışım bengayet normal bir durum anakartın gen3
burada bulabilirsinizHocam ona nerden bakacağım onu kaçırmışım ben
Aynen hocam öyle yapacağım artık ddr5 li sistem kurarsam teşekkür ederim.anakartın m2 yuvası gen3. ssd ise gen4. bu yüzden 6000/5000 okuma yazma hızlarını alamazsın. gen3 de max 4000 mb/s hız alabilirsin. ssd yi iade etmene gerek yok. ileride gen4 destekli bir anakart alırsan tam hızda kullanabilirsin.
Öyle yapacağız artık hocam mecbur.Allah Allah geri iade edebilme şansınız var mı
iade etmeyin ben anakart a bakmamıştım ileride değiştirirseniz SSD işinizi görür kusura bakmayın tekrardan![]()
Hocam her şeye baktım sanıyordum yanılmışım teşekkür ederim.burada bulabilirsiniz
![]()
MSI Pro H610M-B DDR4 LGA 1700 Soket Anakart
MSI Pro H610M-B DDR4 LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Tamam hocam atıyorum derhal iyi geceler cok sagoluniyi geceler çözüldü atmayı unutmayın
Görmesem daha iyiydi de neyse işte çok sag olunÇok da takılmaya gerek yok aradaki farkı hissetmezsiniz bile
aynı ssd bende var da bende sıkıntı yokBaşlıktaki gibi arkadaşlar. Satın aldığım SSD: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DBR6TRZQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
Anakartım: https://www.incehesap.com/msi-pro-h...yAa79sRWcq3Cna3bhdb0fTDw5rlhSRyPJkqVsKq6cw_df
test yaptım sonuçlar yarı yarıya arkadaşlar kendim araştırarak aldım. Nerede hata yaptım ya da neyi eksik yapıyorum. 6000 okuma 5000 yazma ama benim testler ikisi de ortalama 3500 çıkıyor. Bu çok fazla eksik. Yanlı olan ne?
dogrudur benım anakartın nesli yetmiyormus hocamaynı ssd bende var da bende sıkıntı yok
benimki yetiyor mu acabadogrudur benım anakartın nesli yetmiyormus hocam
Vall ben de bilmiyorum burada arkadaşlar sağ olsun yardım ettiler.benimki yetiyor mu acaba