Yeni aldığım tray işlemcinin üzerinde termal macun izi olması normal mi ?

Makaroni

80+
Reaksiyon skoru
30
Dün İnternetten AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci satın aldım,işlemcinin üzerinde termal macun izi vardı.

ya tedarikçi tarafından denenmek için üzerine termal macun sürüldü ya da müşteri tarafından kullanılıp iade edilen bir ürün

foto istemeyin macunu parmağımla sildim

Muhtemelen sistemi 1 hafta içinde topladığımda sorun çıkmayacaktır ama insanın içine kurt düşüyor işte :)

İşlemciyi iade edip etmeme konusunda kararsızım,Siz ne dersiniz ?

Dün İnternetten AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci satın aldım,işlemcinin üzerinde termal macun izi vardı.

ya tedarikçi tarafından denenmek için üzerine termal macun sürüldü ya da müşteri tarafından kullanılıp iade edilen bir ürün

foto istemeyin macunu parmağımla sildim

Muhtemelen sistemi 1 hafta içinde topladığımda sorun çıkmayacaktır ama insanın içine kurt düşüyor işte :)

İşlemciyi iade edip etmeme konusunda kararsızım,Siz ne dersiniz ?
İade veya ikinci el. Tahmin ediyim n11den mı aldın 😅

İade edebilirsiniz. Çok uyguna aldıysanız test yapın sorun yoksa kullanın. İade süreci pazarama satıcı değilse ugrastirabilir. Bende 2. El aldım 2 senedir kullaniyorum. İyi soğutucuile kullanmalısınız

İade edebilirsiniz. Çok uyguna aldıysanız test yapın sorun yoksa kullanın. İade süreci pazarama satıcı değilse ugrastirabilir. Bende 2. El aldım 2 senedir kullaniyorum. İyi soğutucuile kullanmalısınız
Satıcı özel bir şirket
Adamlar işlemcinin üzerindeki macunu silmeye bile gerek duymamış.

İşlemciyi hemen test etme imkanım yok.

Sistemin tüm parçalarını bir haftada anca toplarım,kim bilir sipariş verdiğim diğer ürünlerde ne sorunlar çıkacak :)

Satıcı Pazarama değil özel bir şirket ... İade sürecinde beni nasıl uğraştırabilirler ki ? Orasını pek anlamadım

pinlerde yamukluk yoksa sorun olmaz. İşlemciler 2. el 0 fark etmez öyle ha demeye bozulan şeyler değil zaten. Ömürlük alırsın. Çalışıyorsa iadeye gerek yok

İçine sinmediyse iade et, yenisini zamlı alacaksan bırak kalsın.

Satıcı özel bir şirket

Adamlar işlemcinin üzerindeki macunu silmeye bile gerek duymamış.

İşlemciyi hemen test etme imkanım yok.

Sistemin tüm parçalarını bir haftada anca toplarım,kim bilir sipariş verdiğim diğer ürünlerde ne sorunlar çıkacak :)

Satıcı Pazarama değil özel bir şirket ... İade sürecinde beni nasıl uğraştırabilirler ki ? Orasını pek anlamadım
Ücret iade süresini uzatabilirler. Kargodan hasarlı veya kullanılmış diye iade red edebilirler vs. Kötü niyetli değilse alması lazım. Ama macun kalmış işlemciyi satan biri ne kadar iyi niyetli olur tartışılır

İçine sinmediyse iade et, yenisini zamlı alacaksan bırak kalsın.
Yenisini 200-300 TL fark zamlı alırım,belki yeni alacağım işlemci de termal macunlu gelir :) O zaman da onun çaresine bakarız :)
1.İçime sinmedi

2.Satıcıya da gıcık oldum (İletişim kurmaya çalışıyorum cevap yazmıyor)

İşlemcinin ana plastik kutusu da köşesinden açılmıştı,kutu da hafif deforme olmuş...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri