Neler Yeni

Yeni aldığım xbox one de extra oyunlar cıktı

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
uğur
Xbox one aldım bi bilgisayarcıdan 3 bin tl ye icinde oyun vardı sıfırlayıp verdi şimdi farkettim kendime xbox hesabı falan açtım giriş yaptım oyunlar hala var ne kadar mutlu oldum valla bu oyunlar gitmez demi beyler series s alsamda benle gelirmi acaba? Yada sıfırlamama rağmen gitmicekmi bunlae

Checkmate

80+ Silver
Oyunlara girebiliyor musun? Oyunların yüklü olması bir şey değiştirmiyor hocam bildiğim kadarı ile heabında da satın almış olman gerekiyor oyun yüklü olsa da girmene izin vermeyebilir. Eğer etik açıdan problem etmeyeceksen başkasının hesabı giriliyse onun hesabı ile oyunları oynayabilirsin.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlara girebiliyor musun? Oyunların yüklü olması bir şey değiştirmiyor hocam bildiğim kadarı ile heabında da satın almış olman gerekiyor oyun yüklü olsa da girmene izin vermeyebilir. Eğer etik açıdan problem etmeyeceksen başkasının hesabı giriliyse onun hesabı ile oyunları oynayabilirsin.
girebiliyorum ayrıyetten benim hesabımda oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımcı olma şansınız varmı bu hesabıma tanımlandımı satın falan almadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımcı olun dostlar

Son düzenleme:

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Help mee

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Üzümü ye bağını sorma

asko56

80+ Silver
Xbox one aldım bi bilgisayarcıdan 3 bin tl ye icinde oyun vardı sıfırlayıp verdi şimdi farkettim kendime xbox hesabı falan açtım giriş yaptım oyunlar hala var ne kadar mutlu oldum valla bu oyunlar gitmez demi beyler series s alsamda benle gelirmi acaba? Yada sıfırlamama rağmen gitmicekmi bunlae
xbox da bu benim giriş xbox ım dedigin zaman oyunlar o xbox a baglanır sende oyarsın xbox series s e geçtiginiz zaman o oyunlara erişimizinz bitier

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,879
Üyeler
164,741
Son üye
sillygoose
Top Bottom