Neler Yeni

Yardım Yeni alınan Rx 6600XT Dual'in garantisi 1 ay önce başlamış

Böyle bir açılmamış jelatin olamaz.
Üründe sorun yoksa kullanın.
İçiniz rahat etmiyorsa iade edin.
Bana iade edilmiş monitör ve PSU geldi sorunsuzdu ikisi de kullanıyorum.
Bu şekilde hiç açmadan iade etsem, parayı hemen hesaba yatırıyorlar mı?
Şu an fiyatlarıda artmış bunların, ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Saçma sapan şeyler, uğraş dur.

ThEmre™

80+
Bu şekilde hiç açmadan iade etsem, parayı hemen hesaba yatırıyorlar mı?
Şu an fiyatlarıda artmış bunların, ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Saçma sapan şeyler, uğraş dur.
Paylaştığın görsellerdeki ürün gayet de açılmamış ürün olabilir. Ben buna benzer ambalaj buruşukluklarını çokça gördüm ASUS ekran kartlarında. Ürün illa da açılmış diye bir şey olacak değil, pekala sıfır da olabilir.

Aldığın satıcı Betaplus ise o zaten Gaminggen.tr. Eğer ekran kartında bir sıkıntı yoksa ne uğraşmaya ne de üzülmeye değmez, ayrıca zaten %99 ihtimalle sıfır ürün zaten.

Garanti mevzusu da benzer bir durum, sitede daha erken bir tarih gözükebiliyor, ben de yaşadım benzer durumları. Önemli olan sizin faturanızdaki tarih. Arkadaşlar sizi boş yere endişelendirmişler, ortada endişe edilecek bir durum yok.

Son düzenleme:

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
Asus sitesinde yazan tarihle satın aldığınız tarih farklı olabilir amazondan anakart aldım TR garantili onda da tarihler farklıydı sanırım servise gönderme durumunuz olursa fatura tarihi esas alınır üründe yazan tarih değil 1 ayda çok kısa süre bu arada

ThEmre™

80+
Ürün açılmış iade edilmiş ürün
hem garanti başlangıç süresinden hem de ürün jelatininden belli
Bilmediğiniz konularda hakkında emin konuşmayın, insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Aynı ürünü aynı satıcıdan aldım.Garanti süresini sorgulamadım ama jelatin tam açılma yerinin üstüne geliyor ve doğal olarak buruşuyor.Bu bir gösterge değil.

ThEmre™

80+
Sanırım başka birisi ürünü almış ve iade etmiş. Satıcı ise ürünü tekrardan satışa çıkarmış. Sizin adınıza üzüldüm. Eğer iade ederseniz zarar mı edersiniz? Edebilirseniz iade edin
geçmiş olsun.
Jelatin bu şekilde geldiyse size, geçmiş olsun iade edilmiş olan ürünü yollamışlar.
bu kutu daha önce açılmış gibi gözüküyor maalesef
1Aydan bir şey olmaz ama siz bilirsiniz.
Böyle bir açılmamış jelatin olamaz.
Bu yazılanların hepsi yanlış bilgilendirme, bunları dikkate almayın. Tecrübe ve bilgi sahibi olmadan yapılmış yorumlar.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Bu yazılanların hepsi yanlış bilgilendirme, bunları dikkate almayın. Tecrübe ve bilgi sahibi olmadan yapılmış yorumlar.
"Tecrübe ve bilgi sahibi" demeniz çok gereksiz, sanki siz kesin bir bilgi söylemişsiniz gibi konuşuyorsunuz.
Arkadaşın attığı fotoğrafta jelatinde baloncuklar var, bunun kesinlikle olmaması gerekiyor. Ve garanti süresi de başlamış burada arkadaşa ne dememizi bekliyorsun? "Aaa bir şey olmaz canım yanlışlık olmuştur jelatin bir yere çarpmıştır garanti de hatadır" mı diyelim. Belirli bir durum yok ortada ama yine de en iyi ihtimal İade edilmiş ürünü yollamış olma ihtimali.
Yukarıda dediğiniz "olabilir, olmuş olabilir" bir şeyleri kabulleniyor olmanız sadece.

Ben olsam ürünü iade eder uğraşmazdım.

ThEmre™

80+

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
bende ayni kartı aldım. 1 hafta öncesini gösteriyor. Urunde cw sesi dışında bir sıkıntı yok oda sans zaten. gayet memnunum bilgin olsun ayni satıcı

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Satıcı sensin galiba bu kadar savunuyorsun :) Normal bir şekilde fikrimizi belirttik sende kesin bir şey söylememişsin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Garantisinin geç başlaması normal, her üründe böyle zaten. Fatura tarihi baz alınır.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Kaç tane sıfır Asus ekran kartı satın aldın da bu yorumu yapıyorsun?
Bu ay iki tane sıfır kart aldım, birincisi kutusu çok sıkışık diye jelatını çok sıkıştırıyor ve zaten fanında çizik vardı büyük ihtimal bana gelen ürün iade ürünüydü değişime yolladım zaten.
Oradaki jelatinin olma sebebi ürünün açılmış olup olmamasını gösteriyor bu her ürün için geçerli sadece Asus için geçerli değil. Dediğiniz ihtimal de olabilir diyorum zaten fakat "Tecrübe ve bilgi sahibi olmadan" demeniz çok saçma biz sadece dışarıdan görüneni söylüyoruz.
.

Ziona

80+ Silver
geçmiş olsun dedim çünkü garantisi başlamış ürün, iade edebilir. 1ay önce başlamasından bir şey olmayacağını düşünüyorum ben şahısımca, bu da sizi ilgilendirmez. Eğer bir bildiğiniz varsa "Bu yazılanların hepsi yanlış bilgilendirme, bunları dikkate almayın. Tecrübe ve bilgi sahibi olmadan yapılmış yorumlar." diyene kadarhani siz çok bilgilisiniz ya tecrübe sahibisiniz ya arkadaşa o bildiğinizi söyleyin, kimseyi yanlış bilgilendirme olarak suçlamayın, eğer yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorsanız "Raporla" tuşuna basın.

Top Bottom