Neler Yeni

Yardım Yeni alınan Rx 6600XT Dual'in garantisi 1 ay önce başlamış

Firma ürünü direkt Dist üzerinden yollatıyor. Aslında ürünü size ana firma yolluyor, iade ürün olma olasılığı normal satıcılara göre daha düşük. Garanti olayı da normal jelatinin o şekilde olması da normal.
Peki sizde bu Dual karttan var hocam sanırım, sizdeki jelatin nasıldı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,561
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Garanti süresi ülkeye giriş tarihiyle başlayabiliyor. O yüzden çok takılmayın. Faturanız ne zaman kesildiyse sizin garantiniz o zaman başladı. Üründe sorun yoksa dert etmeyin kullanmaya devam edin.

YunusOZ

80+ Bronze
Hocam kutuda vs. sorun yok ama jelatinler kafama takıldı. Arayıp sordum bu Betaplus'ı, biz ürünleri Asus Türkiyeden alıyoruz kapalı kutu öyle satıyoruz dedi.

Ne saçma iş bu, yani eminde olamıyor insan. Aynı üründen iade istedim tekrar, sepetteki indirim kampanyası şu an olmadığı için aldığınız fiyattan geri veremeyiz dediler.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fatura tarihi esas alınır. Asus'un sitesinde kontrol ettirirseniz ürünün çıkış tarihi yazar ama fatura tarihi esas alınır.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Ürünü aynı fiyata talep edin sonuç olarak açılmış ürünü satıyorlar bilen arkadaşlar böyle bir hakkı var mıdır

Genzo

80+
hocam kartı şu an kullanıyorsan kullanmaya devam et , kafanı bulandırma. İade sürecine girip bir dünya can sıkıntısı ile uğraşmaya değecek bir problem olduğunu düşünmüyorum. Üzme canını...

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
09.05.2022 aldığım ekran kartı garanti sorguluma kısmı jelatinleri benim tertemizdi ona bir şey diyemem
Bende 1 ay içinde sıfır asus rog strix 6600xt aldım 2 ay önce başlamıs. 6700 xt sini aldım, ondada 4 ay önce başlamıs. Önemli olan fatura tarihi diye biliyorum. Bu disbiratörlerden vatan itopia toplu alıyor. Fatura onların adına çıkıyor. Sonra bizde vatan itopia gibi firmalardan aldığımız için fatura onların adına kesilen tarh görünüyor. Ama senin aldığın fatura tarihi önemli. Fatura tarihi baz alınır diye biliyorum. Zamanında benimde midem bulanmıştı. Araştırmıştım.

Son düzenleme:

ThEmre™

80+

forza11

80+ Bronze
Distribütör bayinin ne zaman sattığını bilemez müneccim değil. Kendi satış tarihine göre garanti listeler.
Bayi fatura kestikten sonra 3 yıl garanti başlar.
Elinizdeki faturadaki tarih geçerlidir.
Her üründe bu böyledir.

Top Bottom