Neler Yeni

Yardım Yeni alınan Rx 6600XT Dual'in garantisi 1 ay önce başlamış

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,934
İsim
Hacı
Bu şekilde hiç açmadan iade etsem, parayı hemen hesaba yatırıyorlar mı?
Şu an fiyatlarıda artmış bunların, ne yapmak gerekiyor bilmiyorum. Saçma sapan şeyler, uğraş dur.
Paranın iade süreci 2 haftayı da bulabilir. Ben olsam açıp karta bakardım. Kartın pci express grişinde deforme var mı? Jelatinlerinde baloncuk var mı? Pc de kullanınca herhangi bi hata sorunu var mı? Ona göre iade ederdim. Malum dolar son 1 ayda 2 liraya yakın arttı halen de artacak gibi görünüyor. Bu fiyatlara bulunabilir mi bilmiyorum.

Bu yazılanların hepsi yanlış bilgilendirme, bunları dikkate almayın. Tecrübe ve bilgi sahibi olmadan yapılmış yorumlar.
Size gelince herşeyin doğrusunu sen biliyorsun bu sekilde devam et. Kaç tane sıfır kart, vb. Ürün açtım bu şekilde egik büğük saçma sapan bir güvenlik etiketi görmedim.
Sizin açtığınız ürünleri sizin gibi biri paketlemiş anlaşılan (!).

ThEmre™

80+
Arkadaşlar tek tek cevap vermeyeceğim hepinize. %99 dedim, tabii ki kesin demedim ancak neredeyse kesin ürünün sıfır olduğu. Kibar olmakla fazla uğraşamaycağım ancak bir şey bilmeden boş boş yorum yaptığınız için durduk yerde endişelendirmişsiniz arkadaşı. Bir de hala ısrar edenler var.

Garanti ile ilgili yaptığınız yorum da yanlış, jelatinle ilgili yaptığınız yorum da, uzatmaya gerek yok.

Şimdiye kadar birçok ekran kartı aldım, yakın zamanı konuşmak gerekirse RX6500 XT Dual, RTX 3050 Phoenix gibi kartları da ilk çıktıkları zaman kampanyalı fiyatlardan ilk alanlardanım. Birçoğunda benzer garanti ve jelatin durumlarıyla karşılaştım. Kartı neredeyse ilk alanlardan olduğum halde jelatinleri buna benzer ve garantileri de neredeyse bir aylık başlamış görünüyordu. O ürünler de mi iade üründü?

Cevabım konu sahibinin ve yanlış fikirlerinde ısrarcı olmayanların bilgilenmesi içindir, açıkça anlattığım halde yanlış fikirlerinde ısrarcı olan üyeler için değil, yanlış anlaşılma olmasın.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben hangi ürünü alsam böyleydi, ithalat tarihi baz alınıyor diye biliyorum. Sorunsuz ise bence bi problem olmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,561
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Özgürcan
09.05.2022 aldığım ekran kartı garanti sorguluma kısmı jelatinleri benim tertemizdi ona bir şey diyemem

Ekler

• Ekran Görüntüsü (32)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (32)_LI.jpg
    1.9 MB · Hit: 32
Garantinin erken başlamış gibi görünmesi ithalatı sırasında kayıt altına alınmasıyla ilgili. Siz ASUS sitesinden faturanızla kayıt ettirdiğinizde normale dönüyor. Bunun daha öncede açılmış konuları var, orlardanda faydalanabilirsiniz.
Dediğinizi nasıl yapabilirim acaba tam olarak? Asus'un sitesine kayıt oldum ve ürünün seri numarası ile kayıt ettim ürünü.

Tekrar sorgulatınca yine aynı tarih yazıyor, yardımcı olur musunuz hocam.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Özgürcan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,561
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yahu Asus sitesinde yazanın bir geçerliliği yok, faturada ne tarih varsa o geçerli. Neden boş yere uğraşıyorsunuz?

Yahu Asus sitesinde yazanın bir geçerliliği yok, faturada ne tarih varsa o geçerli. Neden boş yere uğraşıyorsunuz?
Peki jelatin olayına ne diyorsunuz hocam?
İtina ile kontrol ettim kutuyu, jelatinde ne bir yırtık, ne de tırnak izi ile oluşabilecek bir kıvrışıklık durumu var. Temiz gözüküyor, bant kutuya tam anlamıyla yapışmamış herhalde.

Sizin düşünceniz ne bu konuda?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,561
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İtina ile kontrol ettim kutuyu, jelatinde ne bir yırtık, ne de tırnak izi ile oluşabilecek bir kıvrışıklık durumu var. Temiz gözüküyor, bant kutuya tam anlamıyla yapışmamış herhalde.

Diğer konuya yazmıştım, o da gayet normal.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Özgürcan

kutuyu açsana bi ekran kartına bak? onda jiletin var mı

Top Bottom