YENİ ALINMIŞ PSU FAN VE CW SESİ

vahap_

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım içerisine MSİ MPG A850GS PSU taktım , psu ya yük binince fan açılıyor ve tıkır tıkır bir ses yapıyor yükte değilkende hafif bir coilwhine sesi geliyor. Ve fan aşırı derecede yavaş dönüyor üzerindeki msi amblemi gözükecek kadar yavaş belkide yavaş moddadır bilmiyorum ama normalmi bu durum, iade edebilirmiyim bu ürünü acaba incehesap üzerinden aldım 2 gün önce ?

Video atarmısın yükteyken.Fanın ses seviyesi baya düşük ondandır yavaş dönmesi.

Ayrıca yükteyken psu yu elliyorum ve gerçekten sıcak elimi yakmıyor ama hissetmemek mümkün değil o sıcaklığı .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buda boştayken cw sesi , kasa fanları sesi biraz bastırmış ama sesi açıp dinlersen duyabilirsin.

Ayrıca yükteyken psu yu elliyorum ve gerçekten sıcak elimi yakmıyor ama hissetmemek mümkün değil o sıcaklığı .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buda boştayken cw sesi , kasa fanları sesi biraz bastırmış ama sesi açıp dinlersen duyabilirsin.
Fan sürtüyor bir yere sanki. Bence iade yada değişim isteyin. Bu ses normal değil gibi gözüküyor

Fan sürtüyor bir yere sanki. Bence iade yada değişim isteyin. Bu ses normal değil gibi gözüküyor
Fanın çevresine baktım ancak sürten bir şey yok ses normalmi yoksa rulmanımı arızalı diye düşündüm ama bilmiyorum sorun nedir. İncehesap sitesi üzerinden değişim talebinde bulundum umarım sorunsuz bir şekilde değişim yaparlar.

Fanın çevresine baktım ancak sürten bir şey yok ses normalmi yoksa rulmanımı arızalı diye düşündüm ama bilmiyorum sorun nedir. İncehesap sitesi üzerinden değişim talebinde bulundum umarım sorunsuz bir şekilde değişim yaparlar.
Dediğiniz gibi olabilir. Çünkü fan dönüyor ama ses yapıyor. Üretim hatası olabilir. Değişim yaparlar umarım. 👍

Geri