Bütçe sıkıntım yok tek isteğim her oyunu 4k 120fps'in üzerinde oynayabilmek çok fazla dlss'e muhtaç olmadan ama değişmesi gereken çok şey var gibi geliyor bunun yerine sıfır kasa alıp bunu satmalı mıyım bazı parçaları aktardıktan sonra?
Bütçe sıkıntım yok tek isteğim her oyunu 4k 120fps'in üzerinde oynayabilmek çok fazla dlss'e muhtaç olmadan ama değişmesi gereken çok şey var gibi geliyor bunun yerine sıfır kasa alıp bunu satmalı mıyım bazı parçaları aktardıktan sonra?
Bütçe toplu olarak varsa sıfırdan topla bence, kasa SSD ve frekansı iyiyse ram falan kalabilir en fazla. Ama bütçe yavaş yavaş harcanacaksa önce o anakarta fazla gelecek olsa da sağlam bir işlemci taksan, sonra bir ara PSU değiştirsen, en son da bütçene göre istediğin sırayla güzel bir anakart ve ekran kartı alsan o da mantıklı. (Bir ara da sıvı soğutmaya geç tabi onu unuttum )