Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni Anakart Aldım Fakat İnternete Bağlanamıyorum

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Formatı da dene o zaman. Sorun dediğim gibi Turknet taraflıda bir problem olabilir.
bir de şimdi formatla uğraşacağım formatı temiz bir şekilde nasıl atabilirim tamamiyle düzgün bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala çözemedim aktif varsa güncell

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
bir de şimdi formatla uğraşacağım formatı temiz bir şekilde nasıl atabilirim tamamiyle düzgün bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala çözemedim aktif varsa güncell
Formatı attın mı? Yapmadıysan nasıl hazırlayacağını anlatabilirim.

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Formatı attın mı? Yapmadıysan nasıl hazırlayacağını anlatabilirim.
formattan sonra düzelmedi fakat kabloyla oynadım biraz biraz sıkıştırdım internet geldi şaka gibi ama kabloyu biraz hareket ettirince internet tekrardan gidiyor sorun kabloda mı girişte mi ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
formattan sonra düzelmedi fakat kabloyla oynadım biraz biraz sıkıştırdım internet geldi şaka gibi ama kabloyu biraz hareket ettirince internet tekrardan gidiyor sorun kabloda mı girişte mi ?
Evde başka bilgisayar var mı? Büyük ihtimalle kablo temassızlık yapıyor.

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Evde başka bilgisayar var mı? Büyük ihtimalle kablo temassızlık yapıyor.
laptopta taktığımda bir sıkıntı yoktu ama laptopa 7-8saniye sonra net geliyordu 1000mb indirme hızı var cat6 mı almalıyım 7 mi bir de kabloyu değiştirip deneyelim napalım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
laptopta taktığımda bir sıkıntı yoktu ama laptopa 7-8saniye sonra net geliyordu 1000mb indirme hızı var cat6 mı almalıyım 7 mi bir de kabloyu değiştirip deneyelim napalım
CAT 7 almanı tavsiye ederim. Eğer kasa yakınsa modemin kutusunun içinde ethernet kablosu olması gerek onu takıp deneyebilir misin?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
kasa bi 5metre uzakta ya modeme
Eğer modemle televizyon yakın mesafedeyse ve elinde HDMI kablosu varsa televizyona bağlayıp görüntü alıp sonra ethernet kablosunu takıp deneyebilir misin?

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Eğer modemle televizyon yakın mesafedeyse ve elinde HDMI kablosu varsa televizyona bağlayıp görüntü alıp sonra ethernet kablosunu takıp deneyebilir misin?
modem benim odamda kıyafet dolabımın üstünde fiber kablosu duvardan delik geçirildiği için modemi taşımamda pek mümkün değil :/

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
modem benim odamda kıyafet dolabımın üstünde fiber kablosu duvardan delik geçirildiği için modemi taşımamda pek mümkün değil :/
Ben kablodan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Laptoptada kabloyu oynatıp dene istersen internet giderse kesin kablo kaynaklıdır.

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Ben kablodan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Laptoptada kabloyu oynatıp dene istersen internet giderse kesin kablo kaynaklıdır.
tamamdır bu gün beni çok yordu yarın laptopla bir kere daha deneyeceğim çok yoruldum yardım için çok teşekkür ederim cat7yi nerede bulabilirim sadece internette mi var

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,987
İsim
Emre Zengin
tamamdır bu gün beni çok yordu yarın laptopla bir kere daha deneyeceğim çok yoruldum yardım için çok teşekkür ederim cat7yi nerede bulabilirim sadece internette mi var
Ben Amazon üstünden 3 metre CAT 7 almıştım. 14 Eylülde almışım o zamandan beri hiç sorun yaşamadım.

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Ben Amazon üstünden 3 metre CAT 7 almıştım. 14 Eylülde almışım o zamandan beri hiç sorun yaşamadım.
tamamdır hayırlı geceler teşekkür ederim yardımların emeklerin için yarın kabloyu test edip yazacağım tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,648
Üyeler
166,584
Son üye
crawl018
Top Bottom