Yeni Anakart MI Almalıyım?

saykopat

80+
Reaksiyon skoru
87
Merhaba arkadaşlar sistemimde kullandığım anakartım arızalandı garantisi de olmadığı için tamire göndermekle uğraşmak istemiyorum, sizce aynı sokette anakart mı almalıyım yoksa işlemci ve ram i satıp DDR5 Anakart, İşlemci ve RAM mi almalıyım?

Sistemim;
İşlemci: İ5 11400
RAM: ADATA XPG GAMMIX D45 32 GB
ANAKART: ASROCK B560M PRO4/AC (PİŞMANLIK)
EKRAN Kartı: Asus Dual RX 6700XT 12GB

Ekran kartını satmak istemiyorum işimi görüyor, Ayrıca bu parçaları ikinci el olarak hangi fiyatlara satmalıyım?

Merhaba arkadaşlar sistemimde kullandığım anakartım arızalandı garantisi de olmadığı için tamire göndermekle uğraşmak istemiyorum, sizce aynı sokette anakart mı almalıyım yoksa işlemci ve ram i satıp DDR5 Anakart, İşlemci ve RAM mi almalıyım?

Sistemim;

Ekran kartını satmak istemiyorum işimi görüyor, Ayrıca bu parçaları ikinci el olarak hangi fiyatlara satmalıyım?
Bence AM5 anakart alıp 7500F geçin geleceğe yönelik bir yükseltme yapmış olursunuz.

Bütçemi çok zorlamak istemiyorum açıkçası, ve bilgisayarda çok vakit geçiren birisi de değilim artık.

Bütçemi çok zorlamak istemiyorum açıkçası, ve bilgisayarda çok vakit geçiren birisi de değilim artık.
aynı sökette kalın eğer fazla vakit geçirmiyorsanız zaten 5 6 sene sonra da yeni sistemlere geçersiniz

Anakart arayışındayım şu an LGA 1200 anakart bulamadım düzgün

Sistemim;

yapacagınız en mantıklı hamle işlemciyi satıp sadece 2.elden ryzen 5600 + b550 anakart almak böylece 32 gb ramlerinizide kullanabilrisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,046
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri