Beyler ben bir aptallık yaptım bu sisteme kule tipi soğutucu aldım ama sığmıyor ekran kartı ve sogutcu üst üste geldiği için anakarti değişmeyi düşünüyorum zaten içime sinmedi anakart çingene rengi gibi kırmızı küçücük bir şey bir de ilave olarak sisteme geçenlerde sata ssd Samsung 870 QVO ALDİM
SOĞUTUCU MARKASI MODELİ:
Bana hem ekran kartımı rahatca takabilecegim hem biraz soğutucuyu sigdirabilecegim bir anakart önerebilir misiniz orta segment bir anakart işimi görecektir diye düşünüyorum açıkçası bir fiyat yok kafamda siz ne derseniz ona göre sekillenecek
SOĞUTUCU MARKASI MODELİ:
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm
Bana hem ekran kartımı rahatca takabilecegim hem biraz soğutucuyu sigdirabilecegim bir anakart önerebilir misiniz orta segment bir anakart işimi görecektir diye düşünüyorum açıkçası bir fiyat yok kafamda siz ne derseniz ona göre sekillenecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGaribanBeyler ben bir aptallık yaptım bu sisteme kule tipi soğutucu aldım ama sığmıyor ekran kartı ve sogutcu üst üste geldiği için anakarti değişmeyi düşünüyorum zaten içime sinmedi anakart çingene rengi gibi kırmızı küçücük bir şey bir de ilave olarak sisteme geçenlerde sata ssd Samsung 870 QVO ALDİM
SOĞUTUCU MARKASI MODELİ:
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm