Yardım Yeni Anakart önerisi

M yerine atx bir anakart şart
bütçe nedir

bütçe nedir
Ayrıca kontrol ettim bu arkadaş sığdırmış
Montaj işlemi hatalı olabilir mi?
qksnb9ltjejb1.jpg
Maşallah çok güzel görünüyor

Anakarta bir göz attım ve pcie x16 slotunun üstünde m.2 slotu olmadığını gördüm hocam. Normalde neredeyse her anakartta m.2 olduğundan ekran kartı slotu daha aşağıda kalıyor.
Bu fazlasıyla işinizi görecektir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz ATX anakrtlar 2 girisli alt girise takarsaniz sorun olmaz ama eve gidince tekrar deneyin sogutucu buyuk ihtimalle sigacaktir
İsterseniz özelden yazayım size müsait olursaniz 9 dan sonra

Sığar hocam çok yüksek ihtimalle. Sistemi söküp öyle takmayı deneyin olacaktır.
Ekran kartını çıkarıp denedim ama sonuç değişmedi radyatör petekleri tam ekran kartı soketinin üstüne denk geliyor sinirden radyatörüde yamulttum iade de edemem 😅

bütçe nedir
Ayrıca kontrol ettim bu arkadaş sığdırmış
Montaj işlemi hatalı olabilir mi?
qksnb9ltjejb1.jpg
Bu arada detaylara bakamamistim işteyim hocam gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın

Son düzenleme:

Ekran kartını çıkarıp denedim ama sonuç değişmedi radyatör petekleri tam ekran kartı soketinin üstüne denk geliyor sinirden radyatörüde yamulttum iade de edemem 😅

Bu arada detaylara bakamamistim işteyim hocam gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın
Yazabilirsiniz hocam

Sistemi redditten buldum, ama benim sistem de iyidir :ROFLMAO:

Valla bu soğutucuya X570 chipsetli bi kart yakışır bence. Overclock'un dibini yaşarsın hocam.
Valla siz ne dersiniz o verelim elektriği ucuralim Pikachu yu ama benim ilgim var bilgim yok 😅

Valla bu soğutucuya X570 chipsetli bi kart yakışır bence. Overclock'un dibini yaşarsın hocam.

Valla siz ne dersiniz o verelim elektriği ucuralim Pikachu yu ama benim ilgim var bilgim yok 😅
Bir sonra ki hedefim de zaten ekran kartını değişmek olucak

Son düzenleme:
Geri