- Konu Sahibi Konu Sahibi
M yerine atx bir anakart şart
bütçe nedir
Maşallah çok güzel görünüyorM yerine atx bir anakart şart
bütçe nedir
Ayrıca kontrol ettim bu arkadaş sığdırmış
Montaj işlemi hatalı olabilir mi?
M yerine atx bir anakart şart
bütçe nedir
Maşallah çok güzel görünüyorM yerine atx bir anakart şart
bütçe nedir
İsterseniz özelden yazayım size müsait olursaniz 9 dan sonraMSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart Fiyatı ve Özellikleri
MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 4400 MHz DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.comMSI B550-A PRO AMD B550 4400 MHz DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart Fiyatı ve Özellikleri
MSI B550 A PRO AMD B550 4400 MHz DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. MSI B550 A PRO AMD B550 4400 MHz DDR4 Soket AM4 M.2 ATX Anakart en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarz ATX anakrtlar 2 girisli alt girise takarsaniz sorun olmaz ama eve gidince tekrar deneyin sogutucu buyuk ihtimalle sigacaktir
Ekran kartını çıkarıp denedim ama sonuç değişmedi radyatör petekleri tam ekran kartı soketinin üstüne denk geliyor sinirden radyatörüde yamulttum iade de edememSığar hocam çok yüksek ihtimalle. Sistemi söküp öyle takmayı deneyin olacaktır.
Bu arada detaylara bakamamistim işteyim hocam gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanınM yerine atx bir anakart şart
bütçe nedir
Yazabilirsiniz hocamİsterseniz özelden yazayım size müsait olursaniz 9 dan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını çıkarıp denedim ama sonuç değişmedi radyatör petekleri tam ekran kartı soketinin üstüne denk geliyor sinirden radyatörüde yamulttum iade de edemem
Bu arada detaylara bakamamistim işteyim hocam gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın
Teşekkür ettim sığmıyor ama maalesef belkide ben salaklandim beceremedim bir fotosunu atarimYazabilirsiniz hocam
Sistemi redditten buldum, ama benim sistem de iyidirİsterseniz özelden yazayım size müsait olursaniz 9 dan sonra
Ekran kartını çıkarıp denedim ama sonuç değişmedi radyatör petekleri tam ekran kartı soketinin üstüne denk geliyor sinirden radyatörüde yamulttum iade de edemem
Bu arada detaylara bakamamistim işteyim hocam gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın
Ahhaha güzelmiş gerçektenSistemi redditten buldum, ama benim sistem de iyidir
Bana link atabilir misin hocam bende bir bakayimSistemi redditten buldum, ama benim sistem de iyidir
Sistem özellikleri yazılmamış , phantom spirit ile arama yaapmıştımAhhaha güzelmiş gerçekten
Bana link atabilir misin hocam bende bir bakayim
Asrock b550 imiş anakartiSistem özellikleri yazılmamış , phantom spirit ile arama yaapmıştım
Valla bu soğutucuya X570 chipsetli bi kart yakışır bence. Overclock'un dibini yaşarsın hocam.Hocam bana yardımcı olur musunuz @MuratTheFounderOfGariban müsait değil sanırım hangi anakarti almam gerekir bileşenlerimle uyumlu olması için ve sanırım ATX almamiz lazım büyük olması için @freygasm @M.A.Y. ama zenci @kivanctas
Valla siz ne dersiniz o verelim elektriği ucuralim Pikachu yu ama benim ilgim var bilgim yokValla bu soğutucuya X570 chipsetli bi kart yakışır bence. Overclock'un dibini yaşarsın hocam.
Valla bu soğutucuya X570 chipsetli bi kart yakışır bence. Overclock'un dibini yaşarsın hocam.
Bir sonra ki hedefim de zaten ekran kartını değişmek olucakValla siz ne dersiniz o verelim elektriği ucuralim Pikachu yu ama benim ilgim var bilgim yok