Neler Yeni

Yeni Arctis 3 vs eski cloud alpha

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Hasan
Asla rampage e yönelmem peki cloud alpha alıp ses kartı alsam 2 3 ay sonra nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası cloud 2 kullanıyordum daha önce sattım eskidigi için kararsızım gene mi cloud 2 alayım razer sevmiyorum genel olarak almam

Açıkçası cloud 2 kullanıyordum daha önce sattım eskidigi için kararsızım gene mi cloud 2 alayım razer sevmiyorum genel olarak almam
sevmiyorsun ama bak anakartının da ses yongası kötü alphayı besleyemez git temiz 2.el Razer Kraken T.E al letgoda görmüştüm daha jelatinleri bile sökülmemiş

T.P.G.

80+ Titanium
Mouse aldım 0 ilk hafta scroll gitti kimse ilgilenmedi magaza kaynaklı da olabilir
Klavye aldım 0 ben solagim plsi den oyun oynuyorum 1 ayda tuşlar basmamaya başladı ondada kimse ilgilenmedi iade olmadı almam o yüzden
İade olması satıcıyla alakalı.
Mouse olarak Mamba Elite aldınız galiba o model zaten sorunlu.
Klavye şansa öyle gelmiş.

Seni zorlayamam ama Rampage almam desende Fury X Cloud ll den daha iyi sen bilirsin.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Anakartın giriş ve yetersiz, asla Alpha önermem.
Arctis 3 de asla önermem, oyuncusun.
Ses kadacak adam Arctisden uzak durmalı.
Alacağın en iyi seçenek Kraken Tournament Edition olur.
hocam merak ettim üzerindeki ses yongalarından mı dolayı önermediniz? Mesela B450M-K için de mi aynı durum geçerli? Muhtemelen aynı fakat neyi kalitesiz de böyle dediniz?

Ayrıca hangi anakartlarda bu ses yongaları iyi oluyor?

T.P.G.

80+ Titanium
hocam merak ettim üzerindeki ses yongalarından mı dolayı önermediniz? Mesela B450M-K için de mi aynı durum geçerli? Muhtemelen aynı fakat neyi kalitesiz de böyle dediniz?

Ayrıca hangi anakartlarda bu ses yongaları iyi oluyor?
O zaten bunları hep benden öğrendi ben anlatayım :p

Senin anakartta SupremeFX var ALC tarafında dengi ALC887 ve bunlar 10 senelik yongalar. Cloud Alpha 60 OHM değerinde manyak bir direnç gücünde ve bu ses yongaları besleyemiyor bu kulaklığı. Minimum ALC892 öneriyoruz en düşük B450 Gaming X, B450 AORUS M, ASRock B450/B450M PRO4 gibi anakartlarda var. Zaten anakartın sitesinde özellikler kısmına gel orda yazar ses yongası.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar 2 aylık arctis 3 u mu almalıyım yoksa kutu fatura olmayan temiz full aksesuar cloud alphami lütfen yardımcı olun çok kararsızım cs valorant oynuyorum cs suprem valorant Dia 3 um sizce hangisi iyi olur oyunlarda asla 7.1 kullanmıyorum bu arada
Cloud Alpha almak istiyorsan yanina hyperx in ses karti var 200 liraya onu almalisin

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar peki Corsair hs 50 nasıl
HS50 PRO ise alınabilir iyidir. Ama düz HS50 alma. Bu rehberlerime bir bak. Kulaklıkta birçok kulaklık deneyimledim en az 2 saat olmak üzere bazıları 1 hafta 2 hafta falan oldu. Bu konuda az çok bilgi sahibiyim yani.

Cloud Alpha almak istiyorsan yanina hyperx in ses karti var 200 liraya onu almalisin
O da aman aman besleyemiyor ALC887 den pek farkı yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
O zaten bunları hep benden öğrendi ben anlatayım :p

Senin anakartta SupremeFX var ALC tarafında dengi ALC887 ve bunlar 10 senelik yongalar. Cloud Alpha 60 OHM değerinde manyak bir direnç gücünde ve bu ses yongaları besleyemiyor bu kulaklığı. Minimum ALC892 öneriyoruz en düşük B450 Gaming X, B450 AORUS M, ASRock B450/B450M PRO4 gibi anakartlarda var. Zaten anakartın sitesinde özellikler kısmına gel orda yazar ses yongası.
Vay asusa bak vay

Adamlar gitmiş 2018 de çıkan anakarta 10 senelik yonga koymuş

Şaka bir yana zaten Rampage Fury X kullanıyorum kafa raad :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
HS50 PRO ise alınabilir iyidir. Ama düz HS50 alma. Bu rehberlerime bir bak. Kulaklıkta birçok kulaklık deneyimledim en az 2 saat olmak üzere bazıları 1 hafta 2 hafta falan oldu. Bu konuda az çok bilgi sahibiyim yani.

O da aman aman besleyemiyor ALC887 den pek farkı yok.
Alc1200 gibi değil mi o ben öyle biliyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Vay asusa bak vay

Adamlar gitmiş 2018 de çıkan anakarta 10 senelik yonga koymuş

Şaka bir yana zaten Rampage Fury X kullanıyorum kafa raad :D
SupremeFX 10 senelik değil galiba ama rakibi 10 senelik yonga.

Ayrıca bunu sadece ASUS değil GIGABYTE, MSI, BIOSTAR gibi markalar da yapıyor düşük bütçede mecbur.

Alc1200 gibi değil mi o ben öyle biliyorum
ALC1200 kim bu ses kartı kim :D?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih

Ayrıca bunu sadece ASUS değil GIGABYTE, MSI, BIOSTAR gibi markalar da yapıyor düşük bütçede mecbur.

B450M-K üzümlü kekim :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Bilemedim öyle yaziyorlar

Top Bottom