ne alaka yabunu profiline yazman gerek. konu açman yersiz.
nasıl ne alaka? herkes her aldığı şey için konu mu açsın? çikolata aldım nasıl?ne alaka ya
Hayırlı olsun hocam. Yaklaşık 5 ay kadar kullanmıştım. Kullanımı rahat arada bir yine kullanıyorum ama genel olarak eksi yönü yok bana göre.Adidasın HOOPS 2.0 Mid modelini aldım kullanan arkadaşlar var mı sizce nasıl memnun kaldınız mı ?
Alıntıyı görüntüle
maden suyu içiyom nasılnasıl ne alaka? herkes her aldığı şey için konu mu açsın? çikolata aldım nasıl?
pörfek. ben de az önce er*kli su aldım. acayip bişeymaden suyu içiyom nasıl
Çok uzun gibi arka tarafı h.o ama benim sevmediğim tarzAdidasın HOOPS 2.0 Mid modelini aldım kullanan arkadaşlar var mı sizce nasıl memnun kaldınız mı ?
Alıntıyı görüntüle
Kanka giyince yürüyebiliyorsan iyidir.Adidasın HOOPS 2.0 Mid modelini aldım kullanan arkadaşlar var mı sizce nasıl memnun kaldınız mı ?
Alıntıyı görüntüle
profilde paylaşmalı diyen benim. hala da profilde paylaşmalı diyorum. ben de dün saat aldım. onunla ilgili konu açayım. bu saati aldım nasıl? sen kalemle ilgili konu aç. yeni kalem aldım nasıl? öbürü tshirt konusu açsın. pazardan 3 tane tshirt aldım. birisi bu. diğerlerini başka başka konulara saklıyorum.Profile yazman gerek diyen arkadaşlara söylüyorum bu lafı:
Arkadaş ayakkabı satın almış ayakkabının nasıl olduğunu soruyor. Hani insan kulaklık da alır aldıktan sonra nasıl olduğunu sorar. Arkadaş da bunu yapmak istemiş ne var? Ayakkabının iyi olup olmadığını soruyor sadece.
Ben de şu anda Sırma soda içiyorum fazla asitli, tüh (!).maden suyu içiyom nasıl