Neler Yeni

Yeni Başlayacaklara Oyun Önerisi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Sercan Güre
Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım genelde fm2024 fifa25 cs2 tarzı oyunlar oynamıştım hiç başka oyun oynamadım önerebileceğiniz hikayeli veya hikayesiz güzel oyun var mıdır ea play pro ve xbox gamepass var ek olarak mafia metro gta5 watch dogs serisi falan da kütüphanemde var mafia biraz oynamıştım sıkıldım

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
oktay
Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım genelde fm2024 fifa25 cs2 tarzı oyunlar oynamıştım hiç başka oyun oynamadım önerebileceğiniz hikayeli veya hikayesiz güzel oyun var mıdır ea play pro ve xbox gamepass var ek olarak mafia metro gta5 watch dogs serisi falan da kütüphanemde var mafia biraz oynamıştım sıkıldım
Mafia 1 + mafia 2 - god of war + ragnarok - rdr2 - detroit become - resident evil 4 + 7 + village - spiderman 1 + miles morales daha çok oyun var bu yazdığım oyunları itemsatıştan ortak hesap satın alarak oyniyabilirsiniz ya da xbox da online olarak rainbow six güzel oyundur , kütüphaneniz de metro serisi varsa ilk oyundan oynayın güzel seri

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mafia 1 + mafia 2 - god of war + ragnarok - rdr2 - detroit become - resident evil 4 + 7 + village - spiderman 1 + miles morales daha çok oyun var bu yazdığım oyunları itemsatıştan ortak hesap satın alarak oyniyabilirsiniz ya da xbox da online olarak rainbow six güzel oyundur , kütüphaneniz de metro serisi varsa ilk oyundan oynayın güzel seri
teşekkür ederim stalker 2 oynamaya çalışıyorum zorlanıyorum biraz

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Draq123
Sekiro sarar
Detroit become humon akar

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Sercan Güre

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
oktay
hikayeli mafia ya baktım da çok beğenemedim onu nedense
mafia 1 ve 2 çok iyi hikayesi var tabi kişiden kişiye değişir ama bi deneyin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

hikayeli mafia ya baktım da çok beğenemedim onu nedense

call of duty black ops 6 ve mw3 var sanırım onlar güzel mi bir de battlefield
battlefield 1 güzel arada giriyorum hikayesini de oyniyabilirsin

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Sercan Güre
mafia 1 ve 2 çok iyi hikayesi var tabi kişiden kişiye değişir ama bi deneyin bence

battlefield 1 güzel arada giriyorum hikayesini de oyniyabilirsin
mafia için definition edition var bende de türkçe olmuyormuş sanırım

The Semih

80+ Gold
Callisto Protocol oyna, epicte beleş verilmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,288
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom