Neler Yeni

Yeni başlayanlar için gitar önerisi ?

Teemo

80+
Bütçe 600 tl. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
2. el bir akustik gitarla başlayabilirsiniz. Örneğin Cort AD810.

erturk.gg

80+ Bronze
Klasik gitar mı? Elektro mu?

Avolay

80+ Gold

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
2. el bir akustik gitarla başlayabilirsiniz. Örneğin Cort AD810.
Yeni başlayan birinin akustik alması mantıklı değil. Elleri zaten alışık değil, üstüne akustik ile acayip zorlanır.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yeni başlayan birinin akustik alması mantıklı değil. Elleri zaten alışık değil, üstüne akustik ile acayip zorlanır.
Klasik mi alsın? İkisi de gitar olarak geçse de klasik gitar ile akustik gitar apayrı dünyalar. Klasik çalacaksa klasik alsın tabii ki.
Ancak klasik çalmayacaksa ve 600 TL'ye iyi bir elektro gitar ve amfi alamayacağına göre bence tek çözüm akustik gibi.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Klasik mi alsın? İkisi de gitar olarak geçse de klasik gitar ile akustik gitar apayrı dünyalar. Klasik çalacaksa klasik alsın tabii ki.
Ancak klasik çalmayacaksa ve 600 TL'ye iyi bir elektro gitar ve amfi alamayacağına göre bence tek çözüm akustik gibi.
Adam klasik istemiyorum mu demiş? Ben göremedim şahsen o yorumunu. Yeni başlayan biri akustiğin zorluğuyla başa çıkamayıp, yarı yoldan dönebilir. Klasik alır, hoşuna giderse zaten akustik de alır sonradan. Klasikte 3 naylon tel var. Akustikte ise hepsi çelik tel. Yeni başlayan biri zaten gitar çalarken zorlanacak başlarda, bir de akustik alsın hepten yesin ayvayı. Tabi akustik ile başlayıp onun acısına, zorluğuna katlanırsan işin ucunda daha iyi sesler alabilirsin ama dediğim gibi yeni başlayan biri için akustik almak bence mantıklı değil.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Adam klasik istemiyorum mu demiş? Ben göremedim şahsen o yorumunu. Yeni başlayan biri akustiğin zorluğuyla başa çıkamayıp, yarı yoldan dönebilir. Klasik alır, hoşuna giderse zaten akustik de alır sonradan. Klasikte 3 naylon tel var. Akustikte ise hepsi çelik tel. Yeni başlayan biri zaten gitar çalarken zorlanacak başlarda, bir de akustik alsın hepten yesin ayvayı. Tabi akustik ile başlayıp onun acısına, zorluğuna katlanırsan işin ucunda daha iyi sesler alabilirsin ama dediğim gibi yeni başlayan biri için akustik almak bence mantıklı değil.
Ben klasik gitarla başlama hatasını yaptım (ya da kurstaki hocalar yaptırdı), keşke zamanında akustikle başlasaymışım dedim.
Adam da biraz daha ayrıntı verseymiş napayım :D
Önce klasik alırsın sonra akustiğe geçersin olayı pratikte pek olmuyor işte, çalım stilleri çok farklı. Şimdi bilinç arttı, hocalar artık neyi çalmak istiyorsanız onunla başlayın diyorlar.
Neyse arkadaş bu yorumları görünce yazar ne tarz bir müzik çalmak istediğini.

Teemo

80+
Ben klasik gitarla başlama hatasını yaptım (ya da kurstaki hocalar yaptırdı), keşke zamanında akustikle başlasaymışım dedim.
Adam da biraz daha ayrıntı verseymiş napayım :D
Önce klasik alırsın sonra akustiğe geçersin olayı pratikte pek olmuyor işte, çalım stilleri çok farklı. Şimdi bilinç arttı, hocalar artık neyi çalmak istiyorsanız onunla başlayın diyorlar.
Neyse arkadaş bu yorumları görünce yazar ne tarz bir müzik çalmak istediğini.
Hangisi ile başlamam daha sağlıklı olur ?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
ben gitar bilmiyorum ama bağlama çalıyorum. Bağlamada mesela ucuz ürünler hiçbir işe yaramıyor ona göre dikkat edin fiyatına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,331
Üyeler
165,795
Son üye
slyborgian55
Top Bottom