Dušan Tadić
80+ Silver
Merhaba arkadaşar yeni pc aldım pc ye gerekli olacak yardımcı program ne yüklemem lazım (winrar gibi)
Yazmak için yazmış olma eylemi. Arkadaşım sen bilgisayarda kullanılan temel programlar listesine bana msj atarak ulaşabilirsin. Buradan göndermek yasaksana kalmış
dostum burdan yardım almak yerine ihtiyaçlarını kendin belirlemen daha doğru olurMerhaba arkadaşar yeni pc aldım pc ye gerekli olacak yardımcı program ne yüklemem lazım (winrar gibi)
Korsan olmadığı sürece konuya yazabilirsin.Yazmak için yazmış olma eylemi. Arkadaşım sen bilgisayarda kullanılan temel programlar listesine bana msj atarak ulaşabilirsin. Buradan göndermek yasak
Sürücüleri kurduysanız programlar size kalmış.Merhaba arkadaşar yeni pc aldım pc ye gerekli olacak yardımcı program ne yüklemem lazım (winrar gibi)
Korsan hocam o yüzden.Korsan olmadığı sürece konuya yazabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürücüleri kurduysanız programlar size kalmış.
Ekran kartınız hangi marka anakartınızın yazılımı var mı?Merhaba arkadaşar yeni pc aldım pc ye gerekli olacak yardımcı program ne yüklemem lazım (winrar gibi)
Algılama modülü zaten Kaspersky, Bitdefender gibi AV Programlarına yakın. Fakat virüsü silemiyor.Windows 21H1 sürümünde defender iyi çalışıyor virüs programı indirmeye gerek yok bence.
+ Winrar yükle
+Office Programlarını yükle
+PDFler için adobe readeri yükle
+Chrome yükle.