Yeni Bilgisayar sorunları

Rody

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi günler ilk öncelikle ben 3 hafta önce yeni bir pc aldım 2.el 2 3 aylık kulanılmış ve 6700 tl ye aldım bakımı her şeyi tam. Sistem gerksimlerim ryzen 3 3100 gtx1650 super 2x8 gb ram 240gb ssd a320m anakart var ben sorum şu ki pc açılınca çok ses çıkması fandan bişey olur mu korkuyorum pc 1 2 gün açık kalsa bişey olurmu oyun indirecemde netim çok yavaş olduğundan dolayı bişey olurmu pc bişey olcak diye çok korkuyorum kasanın tamperli camını çıkarsam bişey olurmu ısınma sorunu gibi şeyler. Cevaplarsanız teşekkür ederim...

İyi günler ilk öncelikle ben 3 hafta önce yeni bir pc aldım 2.el 2 3 aylık kulanılmış ve 6700 TL ye aldım bakımı her şeyi tam. Sistem gerksimlerim ryzen 3 3100 gtx1650 super 2x8 gb ram 240gb ssd a320m anakart var ben sorum şu ki pc açılınca çok ses çıkması fandan bişey olur mu korkuyorum pc 1 2 gün açık kalsa bişey olurmu oyun indirecemde netim çok yavaş olduğundan dolayı bişey olurmu pc bişey olcak diye çok korkuyorum kasanın tamperli camını çıkarsam bişey olurmu ısınma sorunu gibi şeyler. Cevaplarsanız teşekkür ederim...

Camı niye çıkarıyorsun ki?

1-2 Gün açık kalmadan bir şey olacağını düşnmüyorum ayrıca sistem ilk açılınca yüksek ses çıkarıp normale dönmesi doğal.

Korkmayın bu kadar.

İyi günler ilk öncelikle ben 3 hafta önce yeni bir pc aldım 2.el 2 3 aylık kulanılmış ve 6700 TL ye aldım bakımı her şeyi tam. Sistem gerksimlerim ryzen 3 3100 gtx1650 super 2x8 gb ram 240gb ssd a320m anakart var ben sorum şu ki pc açılınca çok ses çıkması fandan bişey olur mu korkuyorum pc 1 2 gün açık kalsa bişey olurmu oyun indirecemde netim çok yavaş olduğundan dolayı bişey olurmu pc bişey olcak diye çok korkuyorum kasanın tamperli camını çıkarsam bişey olurmu ısınma sorunu gibi şeyler. Cevaplarsanız teşekkür ederim...
1 2 gün açık kalsa hiç bir şey olmaz.

Merhabalar, bilgisayarın 1-2 gün açık kalması parçaların sağlamsa ve elektrik gidip gelmediği sürece sorun olmaması lazım, power supply iyiyse olmaz. Fandan ses çıkması bilgisayarın soğutmasını etkilemez fanın yağlanması falan gerekiyordur çok önemli bir şey değil. Power Supply yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim.

Merhabalar, bilgisayarın 1-2 gün açık kalması parçaların sağlamsa ve elektrik gidip gelmediği sürece sorun olmaması lazım, power supply iyiyse olmaz. Fandan ses çıkması bilgisayarın soğutmasını etkilemez fanın yağlanması falan gerekiyordur çok önemli bir şey değil. Power Supply yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim.
elektirikte sorun yok ama pwer supım vento 500w VG04FE 3X RGB FANLI GAMİNG KASA E-ATX KASA SİYAH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 gün açık kalsa hiç bir şey olmaz.
zaten hazır sistem aldım kulanılmış 2 3 ay geri satılmış aldım
bakımı herşeyi tam yani

elektirikte sorun yok ama pwer supım vento 500w VG04FE 3X RGB FANLI GAMİNG KASA E-ATX KASA SİYAH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten hazır sistem aldım kulanılmış 2 3 ay geri satılmış aldım
bakımı herşeyi tam yani
Power Supply'da 80+ sertifikası da var, sorun olacağını sanmıyorum dediğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,642
Üyeler
190,247
Son üye
cnbrex
Geri