YENI BILGISAYAR TOPLADIM 36 BIN TL

O işlemci özellikle ekran kartı için çok yüksek
Anakart o işlemci için berbat faz ve VRAM kısaca beslemesi düşük muhtemelen uzun vadede anakarti yakacaksin
Ramler 3600 cl17 ise iyi onun dışında kötü
PSU berbat
14 TB Harddisk almak için kafayı yemek lazım zaten.
Belki de en berbat rtx kartı olan 3050 var ayrıca. Tam bir başarısızlık örneği bu sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade hakkın var direk et
https://www.amazon.com.tr/dp/B08HGS...7Y26X5CF&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it bu ekran karti nasil olur 3050 nin yerine alsam guzel mi

O işlemci özellikle ekran kartı için çok yüksek
Anakart o işlemci için berbat faz ve VRAM kısaca beslemesi düşük muhtemelen uzun vadede anakarti yakacaksin
Ramler 3600 cl17 ise iyi onun dışında kötü
PSU berbat
14 TB Harddisk almak için kafayı yemek lazım zaten.
Belki de en berbat rtx kartı olan 3050 var ayrıca. Tam bir başarısızlık örneği bu sistem.

İade hakkın var direk et
Arkadaslar yeni bilgisayar topladim param ancak bu sisteme yetti :( sizce nasil olmus eksikleri felan var mi keske sunun yerine bunu alsaydiniz dediginiz.

Kasa: Dark Guardian
Anakart: ASUS PRIME A520M-A II
Ekran Karti: MSI RTX 3050
Islemci: AMD Ryzen 9 5900X
Ram: 32GB Kingston Beast Fury
Guc Kaynagi: GAMETECH GTP-700M 700 W 80 Bronze sertifikali
SDD: 240GB
HDD: 14TB
Aga benim aldiğım sistemden bile kötü ya. İade şansın varsa değiştir.

Yav arkadaş; eğer troll değilsen soruyorum:
Forumdasın madem, almadan önce buradan yardım talep et, ne bileyim bilen arkadaşlara danış, aldım diyip de milleti tetiklemek nedir? 🫠 :rolleyes:

kanka az once param buna yetti dedin bunu nasil karsilayacaksin troll konu
bunlarin hepsini iade edip o 3090 i alsam geriye 6 bin kaliyo digerlerine yetmiyo valla cok tutuyomus :((((

Yav arkadaş; eğer troll değilsen soruyorum:
Forumdasın madem, almadan önce buradan yardım talep et, ne bileyim bilen arkadaşlara danış, aldım diyip de milleti tetiklemek nedir? 🫠 :rolleyes:
yok abi 36 bin tl civari param vardi amazonda okuldan eve donus firsati indirimi varmis bende hemen pc topliyim dedim yanlis yaptim keske buraya yazsaydim ilk basta :((

raporlayıp gecin troll konu
nerden biliyorsun troll oldugunu sistem topladim yazmisim bunun neresi troll dalga gecer gibi birsey mi yazmisim

bunlarin hepsini iade edip o 3090 i alsam geriye 6 bin kaliyo digerlerine yetmiyo valla cok tutuyomus :((((

yok abi 36 bin TL civari param vardi amazonda okuldan eve donus firsati indirimi varmis bende hemen pc topliyim dedim yanlis yaptim keske buraya yazsaydim ilk basta :((

nerden biliyorsun troll oldugunu sistem topladim yazmisim bunun neresi troll dalga gecer gibi birsey mi yazmisim
sipariş geçmisini ss alıp gonderır mısın?

Aşırı dengesiz bir sistem olmuş.

Arkadaslar yeni bilgisayar topladim param ancak bu sisteme yetti :( sizce nasil olmus eksikleri felan var mi keske sunun yerine bunu alsaydiniz dediginiz.

Kasa: Dark Guardian
Anakart: ASUS PRIME A520M-A II
Ekran Karti: MSI RTX 3050
Islemci: AMD Ryzen 9 5900X
Ram: 32GB Kingston Beast Fury
Guc Kaynagi: GAMETECH GTP-700M 700 W 80 Bronze sertifikali
SDD: 240GB
HDD: 14TB
Hocam çok dengesiz olmuş.

Anakartı b550 x670 ile değişme
Ekran kartını minimum 3070
Psu yu corsair cx yada fsp HYDRO g değişme
C diski olan ssdyi 512gb yapmanız tavsiyemdir.

Etkileşim almak için uydurulmuş bir konu olarak yorumladım. Satın alım ekran görüntünüzü atarsanız özür dileyebilirim ama sanmıyorum atabileceğinizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,617
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri