Neler Yeni

YENİ BİLGİSAYAR TOPLADIM SİZCE MANTIKLI MI?

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sen niye 4060tiya 9800x3d alıyorsun
1080 p için en iyi kartın o olduğunu dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

61k ye 4070s ti toplarsın başkan
kanka ozaman işlemciden düşmem gerekirdi ben bir tek cs 2 oynuyorum onun dışında colabta yapayzekayla ilgileniyorum matfab open rocket solid vb uygulamaları kullanıyorum

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
M.Rüzgar Özen

kanka ozaman işlemciden düşmem gerekirdi ben bir tek cs 2 oynuyorum onun dışında colabta yapayzekayla ilgileniyorum matfab open rocket solid vb uygulamaları kullanıyorum
61k bütçeye niye fhd sistem topluyorsun kanka sen bilmiyorsan dmden yaz bana yardımcı olurum

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı

32 k falan heralde ti s in en ucuzları

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
61k bütçeye niye fhd sistem topluyorsun kanka sen bilmiyorsan dmden yaz bana yardımcı olurum
şöyle aslında ben sordum soruşturdum ama kimse cevap vermek istemeyince bunları satın almak zorunda kaldım vize sınavları geldi laptopun fanı bozulunca tutuştum. birazda yapay zeka için oldu bu cs 2 dışında oyun oynamıyorum vidyolarıda kendime çekiyorum.

Hazır sistemlerden alıcaksın 4060ti a o kadar para vermek gereksiz, sadece cs oynayıp hikayeli tarzda oyunlar oynamıcaksan amd ekran kartıda bakabilirsin
en ucuzları 17 18 k ydı ondan buna yoneldim

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
M.Rüzgar Özen
şöyle aslında ben sordum soruşturdum ama kimse cevap vermek istemeyince bunları satın almak zorunda kaldım vize sınavları geldi laptopun fanı bozulunca tutuştum. birazda yapay zeka için oldu bu cs 2 dışında oyun oynamıyorum vidyolarıda kendime çekiyorum.

en ucuzları 17 18 k ydı ondan buna yoneldim
Kanka umarım sipariş etmemişsindir parana cidden yazık olur yani, kötü değil ama bu bütçeye toplanabilicek en kötü sistem bile değil

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
sanırım arkadaş ekleme yok seni takip edebilirmiyim anakart beni biraz rahatsız ediyor fakat bütcem dahilinde bunu almakta karar kıldım

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kanka umarım sipariş etmemişsindir parana cidden yazık olur yani, kötü değil ama bu bütçeye toplanabilicek en kötü sistem bile değil
geldiler ben bu konuyu birazda anakart özelinde açtım anakart hakkında yorumunuz nelerdir 4 5 ay gidermi ileride ne almalıyım

Top Bottom