A Akhosef 80+ Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 kolonya yazmış: kanka 2060 ucuz ama 2070s daha iyi performans verir mantıkken 11 k ya 2070s li dizmeye çalış bence yada 11k lık sistem konusu aç Devamı için tıklayın... olabilir bi düşünücem bu ramle alakalı birşeyler söylermisiniz göze batarmı mavi rgbde kırmızı ram
kolonya yazmış: kanka 2060 ucuz ama 2070s daha iyi performans verir mantıkken 11 k ya 2070s li dizmeye çalış bence yada 11k lık sistem konusu aç Devamı için tıklayın... olabilir bi düşünücem bu ramle alakalı birşeyler söylermisiniz göze batarmı mavi rgbde kırmızı ram
!ROGStrix! Cezalı 80+ Platinum Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 11,180 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 12,000 14 Ekim 2020 #15 Akhosef yazmış: olabilir bi düşünücem bu ramle alakalı birşeyler söylermisiniz göze batarmı mavi rgbde kırmızı ram Devamı için tıklayın... Illa rgb mi olsun rgb almanız mantıklı değil çünkü daha pahali
Akhosef yazmış: olabilir bi düşünücem bu ramle alakalı birşeyler söylermisiniz göze batarmı mavi rgbde kırmızı ram Devamı için tıklayın... Illa rgb mi olsun rgb almanız mantıklı değil çünkü daha pahali
kolonya Cezalı 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 23,388 14 Ekim 2020 #16 Akhosef yazmış: olabilir bi düşünücem bu ramle alakalı birşeyler söylermisiniz göze batarmı mavi rgbde kırmızı ram Devamı için tıklayın... bide 8gb ram yetmez
Akhosef yazmış: olabilir bi düşünücem bu ramle alakalı birşeyler söylermisiniz göze batarmı mavi rgbde kırmızı ram Devamı için tıklayın... bide 8gb ram yetmez
A Akhosef 80+ Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Oguzrx yazmış: Illa RGB mi olsun RGB almanız mantıklı değil çünkü daha pahali Devamı için tıklayın... ben rgb mantıklımı değil mi sorgulamıyorum çünkü artık nerdeyse olmazsa olmaz gibi oluyor hem bu ramler sıvı soğutucu olduğu için anakartın desteklediği en yüksek hıza çıkarıcam destekliyor hızı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 14 Ekim 2020 kolonya yazmış: bide 8gb ram yetmez Devamı için tıklayın... zaten ilk başta 8gb olacak biraz para biriktirip bir tane daha alıcam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 14 Ekim 2020 Yarın bu konuyu nasıl tekrar insanların önüne çıkartırım yarın erken kalkmam gerek işim var Son düzenleme: 15 Ekim 2020
Oguzrx yazmış: Illa RGB mi olsun RGB almanız mantıklı değil çünkü daha pahali Devamı için tıklayın... ben rgb mantıklımı değil mi sorgulamıyorum çünkü artık nerdeyse olmazsa olmaz gibi oluyor hem bu ramler sıvı soğutucu olduğu için anakartın desteklediği en yüksek hıza çıkarıcam destekliyor hızı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 14 Ekim 2020 kolonya yazmış: bide 8gb ram yetmez Devamı için tıklayın... zaten ilk başta 8gb olacak biraz para biriktirip bir tane daha alıcam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 14 Ekim 2020 Yarın bu konuyu nasıl tekrar insanların önüne çıkartırım yarın erken kalkmam gerek işim var