Yeni bilgisayar yapılıcaklar

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
18
Expo aç, stabil voltaj için gereken undervolt ayarlarını yap, mutlaka bir güvenlik ürünü kur yani antivirüs yazılımı edin, norton ucuz ve güzel bence.

Expo aç, stabil voltaj için gereken undervolt ayarlarını yap, mutlaka bir güvenlik ürünü kur yani antivirüs yazılımı edin, norton ucuz ve güzel bence.
güvenilk yazılımı var expo açtım undervolt ayarı nedir nasıl yapıcam

powershell yönetici çalıştır: irm "https://christitus.com/win" | iex bunu yapıştırıp scrpiti çalıştır sonra gelecek ayarlar oradan herşeyi istediğin gibi ayarla çok guzel ayarlar var opensource yazılım skntı yok yani bu arada bunu yapmadan önce ddu ile driver sil yeni driverlarını kur anakartının sitesine git kendi anakartının destek sayfasından download kısmı olur oradan tek tek ihtiyacın olan sürücüleri indir wifi bt realtek ses - ethernet driver - amd driveri var birde o onemli onuda indir sonra bu ilk dedigim scripti çalıştırıp bütün ayarları indirmen gereken şeyleri vs ayarlayabilirsin

birde bu cihazın ısı değerleri ne bilim diğer şeyleri görebilme için bi uygulama varmı yazılım montser bilgisayarımda oldugu gibi onda conbtrol center vardı mesela
Hwinfo var onunla görebilirsin, Aida64 indirip stres testi yap bence.

birde bu denetim masasında varmı söyleyecekleriniz bunu birisi gpu seçmiş biri oto bırakmış ben 5060 ti 16 gb mi seçim yoksa oto mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

powershell yönetici çalıştır: irm "https://christitus.com/win" | iex bunu yapıştırıp scrpiti çalıştır sonra gelecek ayarlar oradan herşeyi istediğin gibi ayarla çok guzel ayarlar var opensource yazılım skntı yok yani bu arada bunu yapmadan önce ddu ile driver sil yeni driverlarını kur anakartının sitesine git kendi anakartının destek sayfasından download kısmı olur oradan tek tek ihtiyacın olan sürücüleri indir wifi bt realtek ses - ethernet driver - amd driveri var birde o onemli onuda indir sonra bu ilk dedigim scripti çalıştırıp bütün ayarları indirmen gereken şeyleri vs ayarlayabilirsin

teşekkürler bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hwinfo var onunla görebilirsin, Aida64 indirip stres testi yap bence.
yapıp atıyorum anlarsanız

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-20 230107.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-20 230107.webp
    76.6 KB · Hit: 8
birde bu cihazın ısı değerleri ne bilim diğer şeyleri görebilme için bi uygulama varmı yazılım montser bilgisayarımda oldugu gibi onda conbtrol center vardı mesela

msi afterburner indirip kur sonra explorer aç C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Profiles içindeki dosyayı https://drive.google.com/file/d/1G1X3WkCBq1EsIti9_ZKnphM3rbMOBUe0/view?usp=drive_link bu indirdiğin dosyayla değiştir. undervolt için biosdan amd overclockingi bul advanced veya oc menüsünde olur amd overclockinge girip precision boost overdrive'a gir oradan advanced olarak seç auto olarak seçilidirde bu anlatarak olacak iş değil en basitlerden bi undervolt videosu izle youtubedan sen

10 dk bench mark testi 70 derece üstüne cıkmadı 206 fps gezdi
diğer test de
12068 puan verdi iyi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,627
Üyeler
189,124
Son üye
aktaberkan