sadece sistemsadece kasamı ekipmanlar dahilmi
biraz daha güzel bir şey çıkmaz mı hocam dün 4070 li bir sistem vardı sanki bulamadım bugünPC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Coil whine sorunu çıkmış bazı kullanıcılar da. Bu bütçe de başka yok hazır sistem.
32 -33 e falan çıkarım sorun olmazsadece sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz daha güzel bir şey çıkmaz mı hocam dün 4070 li bir sistem vardı sanki bulamadım bugün
en ucuz 4070 sistem https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...c-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/sadece sistem
biraz daha güzel bir şey çıkmaz mı hocam dün 4070 li bir sistem vardı sanki bulamadım bugün
32 -33 e falan çıkarım sorun olmaz
Malesef 30-33.000 TL aralığında 4070 imkansız.sadece sistem
32 -33 e falan çıkarım sorun olmaz
Ucuzluğu kalmadı malesef 41.000 TL olmuş .
yanlış görmüş olabilirm hocam kusura bakmayın daha avantajlı bişey yok mu?Malesef 30-33.000 TL aralığında 4070 imkansız.
dediğim gibi en ucuz az önce 38k gözüküyorduMalesef 30-33.000 TL aralığında 4070 imkansız.
Valla benim bildiğim yok hocam. İsterseniz tek tek toplarız başka da altarnetif, yılbaşı indirimi bekleyebilirsin. Sistem alacaksan Ocak'a kalma ama.yanlış görmüş olabilirm hocam kusura bakmayın daha avantajlı bişey yok mu?
hocam tek tek toplamak ailem istemiyorValla benim bildiğim yok hocam. İsterseniz tek tek toplarız başka da altarnetif, yılbaşı indirimi bekleyebilirsin. Sistem alacaksan Ocak'a kalma ama.
ayrıca rx7800xt r58400f işlemcili bir sistem varhocam tek tek toplamak ailem istemiyor
Link atarsan bi bakalım, fiyat avantajı varsa alınabilir tabi ki. Ryzen 5 7500f'e göre güçsüz kalıyor yalnız 8400f ve hiç önerilmez.hocam tek tek toplamak ailem istemiyor
ayrıca rx7800xt r58400f işlemcili bir sistem var
32000 tl nasıldır üzer mi?
hocam link atamıyor spam falan diyorLink atarsan bi bakalım, fiyat avantajı varsa alınabilir tabi ki. Ryzen 5 7500f'e göre güçsüz kalıyor yalnız 8400f ve hiç önerilmez.
S*nerji sitesinde ise benim gibi sansür koyarsan atabilirsin. Linki yapıştırıp "S*nerji" yazan kısımları bu şekilde sansürle. Ya da direk sistemin ismini söyle öyle bakayım.hocam link atamıyor spam falan diyor