Neler Yeni

Yeni bir sosyal platform kodlasaydınız hangi özellikleri eklerdiniz ?

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda güzel bir sosyal medya platformu geliyor, şu an testlerini yapıyoruz, eklenmesini istediğiniz özellik vs var mı ? En çok neyin olmasını isterdin ?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda güzel bir sosyal medya platformu geliyor, şu an testlerini yapıyoruz, eklenmesini istediğiniz özellik vs var mı ? En çok neyin olmasını isterdin ?
Disslike olmasını belki insanları depresyone sokar ama allah gibi şeyler üzerinden prim kasmalarını istemiyorum yorumlar görünsün like ve disslike sayıları görünsün hikayelere gelen yorumlar görünsün hikayeden abaza av yapmaya çalışan kızlar olmaması için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de abaza banlayan bir sistem getirin ergenler giremesin bu kadar kullanım sayısını azaltır ama kaliteyi arttırır

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Sevdiğimiz fotoğraf/videoları indirmek olabilir

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirme olayı olabilir, bot gönderimi olmayacak zaten. Ama abaza kişileri report et olur o şekilde bir engel olabilir

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Story :d

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Report sisteminde geliştirme yapardım. Profil fotoğrafı ve gönderiyi indirme yapardım ama gönderi indirince ortaya küçük boyutta silik şekilde gönderinin sahibinin ismini yazardım.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
İndirme olayı olabilir, bot gönderimi olmayacak zaten. Ama abaza kişileri report et olur o şekilde bir engel olabilir
Getircen mi disslike vs bir de lütfen 13 yaş altı kullanamasın tamam doğum tarihlerini farklı yazıp girecekler belki ama gerçekten sosyal medya çok kötü etkiliyor küçük çocukları para için yapılmaması gereken bir şey fotoğeaflar filan paylaşınca o reportu da getirin onu da raporlayalım bir sekilde kullanımını zorlaştıralm ne kadar zorlaştırırsak o kadar az kullanır çocuk kesim

beritankorkusuz

80+ Silver
Report sisteminde geliştirme yapardım. Profil fotoğrafı ve gönderiyi indirme yapardım ama gönderi indirince ortaya küçük boyutta silik şekilde gönderinin sahibinin ismini yazardım.
Ya da kullanıcı paylaşınca indirilmeye izin verilsin mi diye onay alınır veya izin vermez

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geçmiş olmalı.
Baktığımız fotoğraf/videoları geçmiş bölümünde tekrar görebilelim.
Ayrıca beğendiğimiz fotoğraf/videoları beğenenler bölümünde tekrar görsek güzel olabilir.
Bence bunlar gelebilir 😀

Top Bottom