cemtastan2301
80+ Gold
Hocam o zaman 7-8k ?Umarım o güçte olurda 3600la darboğaz yapmaz
Hocam o zaman 7-8k ?Umarım o güçte olurda 3600la darboğaz yapmaz
2-3 kere bilgisayar değiştirmişliğim oldu nvidia'dan şaşmadım ya amd biraz sıkıntılı geliyor driver felan2070'ten güçlü 6700XT ile sert savaş halinde bir kart bekliyorum. 3600 ile birazcık olabilir darboğaz.
Darboğaz yapmaz 7 8 kazık fiyat bence ama gamegaraj öyle verir h.oMerhabalar ayın 25inde çıkacak 3060lar sizce nasıldır hangi ekran kartının gücünde olur veya ryzen 5 3600 la darboğaz yaparmı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar babamı ikna ettim 7-8 bin civarında çıkarsa gamegarajdan almayı düşünüyorum.
anlayamadım?, yani bütçem düşük müHocam o zaman 7-8k ?
Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallahDarboğaz yapmaz 7 8 kazık fiyat bence ama gamegaraj öyle verir h.o
Hocam NVIDIA, RTX 3060'ın kazım gücünü düşürdü herhalde yanlış hatırlamıyorsam. Yani ETH vurmaz ama fırsatçılar vurur.330 dolar karta 7-8k kesinlikle verilmez max ederi 4800tl olsun hadi bu madenxiler ve kara borsacilar yuzunden fiyatlar ucuyor acelen yokse 3-5 ay bekle eth dusunce piyasa ekran karti kayniyacak
Kanka hazır sistem alıcağım sadece kart değil7-8 bin çok zaten 3500tl civarında olması gerekiyor durumlar malum 4.500-5.000tl den fazla kesinlikle vermeyin bu kart en çok üretilen ve en çok satıcak en göze kart olucak nvdia bu kartı madencilere kaptırmamak için bios a miningcilerin karının yarısına el koyucak bir şey geliştirdi ve nvdia kartlar modlanmadığı için bu kadar parayı gözden çıkarmayın zaten bu kart patlama dönüm noktası olucak
Sistem olarak 7-8k zor değil mi hocam ? Ekran kartı en az 5000 liradır, işlemci 1400 lira ee diğer parçalar ?anlayamadım?, yani bütçem düşük mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah
Ben AMD'yi zaten şuan öneremem çünkü 6700XT henüz çıkmadı.2-3 kere bilgisayar değiştirmişliğim oldu nvidia'dan şaşmadım ya amd biraz sıkıntılı geliyor driver felan
İşiniz zor o fiyatlara asla almazsınız sistem galibaKanka hazır sistem alıcağım sadece kart değil