Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Deniyorum.
Bunun yanında 980 pro bi ucuz geldi980 pro servera katıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uçarız hacı
Bende araştırdım bu konuyu şuan ne ile kazıyorsun ve kazanç gösteriyor muHerkese selamlar dostlar geçen gün internette gezerken chia coin (XCH) denilen bir coin gördüm anladığım kadarıyla ssd/hdd gibi bileşenlere dosya yazarak bu coini elde edebiliryoruz (bir çeşit mining) bende denemek için gerekli programları yükledim ve başlattım gelişmeleri buraya bildireceğim.Ayrıca coin hakkında bilgisi olan bu gönderinin altına yazabilir herkes bilgilensin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şuanda plotting aşamasındayım yani kazım için hdd de 380 gb civarı bir alana ayırıyor elimde ortalam bir hdd olduğu için tahminimce 10-15 saat arası bir süre plotting yapacak sonra farminge geçecekBende araştırdım bu konuyu şuan ne ile kazıyorsun ve kazanç gösteriyor mu
şuanda deniyorum birkaç gün içerisinde daha iyi araştırıp buraya yazarım500gb hdd ile yapsam aylık ne kadar kar ederim
Bekliyorum hocam beni etiketlersinşuanda deniyorum birkaç gün içerisinde daha iyi araştırıp buraya yazarım
evet daha listelenmediDaha listelenen bir coin değil ICO halinde daha sanırım.
Bende 970 Evo Plus var hocam.980 pro servera katıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uçarız hacı
dediğim gibi daha deneme aşamasındayım birkaç güne tekrar yazarımBende 970 Evo Plus var hocam.
Kaç kazarım günde ?