https://www.msi.com/Monitor/MAG-244F
Monitör bu msi mag 244f
1080p
200hz
0.5ms(gtg)
24 inch
Ips panel
Yorumlarınız önemli.
Monitör bu msi mag 244f
1080p
200hz
0.5ms(gtg)
24 inch
Ips panel
Yorumlarınız önemli.
Ben zaten 4999 iken almıştım iyzico kampanyası falan toplamda 4000tl ye geldi yani hem msi ürünü olması hemde 200hz 0.5ms olması beni çeldirdi ve ağırlıklı olarak rekabetçi oyun oynadığım için ideal geldi aldım tabi daha pc yok test edemedim ama bakalım bende bilgi topluyorumPanel hızı, renk gamutu fena değil ama çok yeniyse testleri beklemek gerek. Testler de iyiyse fiyata göre alınabilir. Tek eksi yönü 1080p olması o da sadece CS, Valorant oynayan tayfadansan önemli değil.
Fiyatını baştan deseydin ona göre yorum yapardım. Gayet uyguna almışsın.Ben zaten 4999 iken almıştım iyzico kampanyası falan toplamda 4000tl ye geldi yani hem msi ürünü olması hemde 200hz 0.5ms olması beni çeldirdi ve ağırlıklı olarak rekabetçi oyun oynadığım için ideal geldi aldım tabi daha pc yok test edemedim ama bakalım bende bilgi topluyorum
Hocam nasıl aldınız aynı monitörü bende almayı düşünüyorum iyzico ileBen zaten 4999 iken almıştım iyzico kampanyası falan toplamda 4000tl ye geldi yani hem msi ürünü olması hemde 200hz 0.5ms olması beni çeldirdi ve ağırlıklı olarak rekabetçi oyun oynadığım için ideal geldi aldım tabi daha pc yok test edemedim ama bakalım bende bilgi topluyorum
Valla iyzico dan bütün kampanlayara katıldım sanırsam gaming gen tr de %10 kampanyası vardı bide ilk siparişi 500 ikisi toplamda 1000 tl lik ödeme yapıyordu toplam 4kya geldi işteHocam nasıl aldınız aynı monitörü bende almayı düşünüyorum iyzico ile
Hocam monitör nasıl sence hiç bir yerde incelemesi de yok. Nasıl kullanımınızValla iyzico dan bütün kampanlayara katıldım sanırsam gaming gen tr de %10 kampanyası vardı bide ilk siparişi 500 ikisi toplamda 1000 tl lik ödeme yapıyordu toplam 4kya geldi işte
Reis monitörü aldıkta kasayı alamadık daha deneme fırsatım olmadı özellik bakımından fiyatına göre çok iyi bu fiyata bu özelliklere sahip başka monitör yok ondan aldımHocam monitör nasıl sence hiç bir yerde incelemesi de yok. Nasıl kullanımınız
Hocam aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum fiyatına göre çok iyi ghosting testi daha yapmadım ama valo cs de herhangi bir sıkıntı yok cam gibi monitörmonıtoru hıc test etme sansın oldumu ghsoıng veya ips glow gıbı sorunalrı varmıdır