YENİ ÇIKAN MONİTÖR SİZCE NASIL?

saetonn

80+
Reaksiyon skoru
52
Panel hızı, renk gamutu fena değil ama çok yeniyse testleri beklemek gerek. Testler de iyiyse fiyata göre alınabilir. Tek eksi yönü 1080p olması o da sadece CS, Valorant oynayan tayfadansan önemli değil.

Panel hızı, renk gamutu fena değil ama çok yeniyse testleri beklemek gerek. Testler de iyiyse fiyata göre alınabilir. Tek eksi yönü 1080p olması o da sadece CS, Valorant oynayan tayfadansan önemli değil.
Ben zaten 4999 iken almıştım iyzico kampanyası falan toplamda 4000tl ye geldi yani hem msi ürünü olması hemde 200hz 0.5ms olması beni çeldirdi ve ağırlıklı olarak rekabetçi oyun oynadığım için ideal geldi aldım tabi daha pc yok test edemedim ama bakalım bende bilgi topluyorum

Ben zaten 4999 iken almıştım iyzico kampanyası falan toplamda 4000tl ye geldi yani hem msi ürünü olması hemde 200hz 0.5ms olması beni çeldirdi ve ağırlıklı olarak rekabetçi oyun oynadığım için ideal geldi aldım tabi daha pc yok test edemedim ama bakalım bende bilgi topluyorum
Fiyatını baştan deseydin ona göre yorum yapardım. Gayet uyguna almışsın.

Fiyatına göre (6000) pek de iyi bir monitör degil gibi duruyor. Renk gamutu r24e, 24g42e, r25i-30 gibi monitörlerden kötü. Parlaklığı r25i-30 haricinden iyi. Kontrast değeri 3ünden de kötü.
Ama 4000 TL'ye aldıysan kabul edilebilir. 6000 etmez

5000 tl ederi var.

Hocam nasıl aldınız aynı monitörü bende almayı düşünüyorum iyzico ile

Hocam nasıl aldınız aynı monitörü bende almayı düşünüyorum iyzico ile
Valla iyzico dan bütün kampanlayara katıldım sanırsam gaming gen tr de %10 kampanyası vardı bide ilk siparişi 500 ikisi toplamda 1000 tl lik ödeme yapıyordu toplam 4kya geldi işte

Valla iyzico dan bütün kampanlayara katıldım sanırsam gaming gen tr de %10 kampanyası vardı bide ilk siparişi 500 ikisi toplamda 1000 tl lik ödeme yapıyordu toplam 4kya geldi işte
Hocam monitör nasıl sence hiç bir yerde incelemesi de yok. Nasıl kullanımınız

Hocam monitör nasıl sence hiç bir yerde incelemesi de yok. Nasıl kullanımınız
Reis monitörü aldıkta kasayı alamadık daha deneme fırsatım olmadı özellik bakımından fiyatına göre çok iyi bu fiyata bu özelliklere sahip başka monitör yok ondan aldım

monıtoru hıc test etme sansın oldumu ghsoıng veya ips glow gıbı sorunalrı varmıdır

monıtoru hıc test etme sansın oldumu ghsoıng veya ips glow gıbı sorunalrı varmıdır
Hocam aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum fiyatına göre çok iyi ghosting testi daha yapmadım ama valo cs de herhangi bir sıkıntı yok cam gibi monitör

Hocam ben de mag 244f i 2. El aldım 3200e bilgisayarım gelmesini bekliyorum denemek için. Fakat masayı biraz yokladığımda monitör çok sallanıyor ben taşırken mı bir yerine zarar verdim yoksa sizde de öyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri