Yeni Çıkan Sakallar?

SDKN

80+
Reaksiyon skoru
8
Günaydın Dostlar. 16 Yaşındayım. Yaklaşık 7 aydır sakal tıraşı oluyorum ilk olmaya başladığımda tüyler vardı zamanla sertleşip sakala döndüler ancak çıkan sakallar sadece favori diye tabir edilen bölgelde bu durum normal midir? Bu süreci hızlandırmanın yolu var mıdır?

Sarımsak sür diyen vardı Jilet vur diyen vardı zamanla çıkar merak etme gayet normal.

• Beğen
Reaksiyonlar: SDKN
Günaydın Dostlar. 16 Yaşındayım. Yaklaşık 7 aydır sakal tıraşı oluyorum ilk olmaya başladığımda tüyler vardı zamanla sertleşip sakala döndüler ancak çıkan sakallar sadece favori diye tabir edilen bölgelde bu durum normal midir? Bu süreci hızlandırmanın yolu var mıdır?
Normaldir çoğu arkadaşımda görüyorum zaten ilk başta orda çıkıyor genelde veya çenenin altında çıkıyor mesela bende çenemin yanlarında ve altında çıktı hiç favorilerde görmedim kısaca değişen bir durum ama normal.

• Beğen
ben ilk traşımı 18inden sonra olmuştum jilet vs sarımsak gibi etkenleri kullanmanı tavsiye etmiyorum genetikte varsa zaten sen istemesende çıkacak o sakallar sonra benim gibi kabasakal dolaşırsın etrafta aceleye mahel yok zmana bırak

• Beğen
Geri