Isınma değil de kalite olarak kasadan yana sıkıntı çekersin. Psu zaten bomba gibi.Abi kasa kötü falan diyorlar peki ısınma ile ilgili sorun yaşarmiyim PSU falan bilgim olmadığı için soruyorum
Isınma değil de kalite olarak kasadan yana sıkıntı çekersin. Psu zaten bomba gibi.Abi kasa kötü falan diyorlar peki ısınma ile ilgili sorun yaşarmiyim PSU falan bilgim olmadığı için soruyorum
Kanka bu sistem'den ekmek yok sanaSistem hakkını vermiyor fazla bence he ihtiyaci olan için uğraşmak istemeyen için sıfır hazır alayım diyenler için alınır diğer türlü mükemmel olmuş diyemedim ya kusura bakma Abdullah reis inan ki al sat için demiyorum ama olmamış bence bu sefer seviliyorsun yinede emeğine sağlık
Yazık sana ne diyebilirim ki ben onun için demedim istesem gg6 sistemden iki adet alıp 1500tl koyup 3 bin TL kâr edebilirdim ama almadım gerçekten pes diyorumKanka bu sistem'den ekmek yok sana
Çok şükür ben ekmeğimi sabah 7:30 akşam 19:00 a kadar aralıksız çalışıp kazanıyorum istiyorum ki herkesin güzel sistemi olsun anladın mıKanka bu sistem'den ekmek yok sana
Yazık sana cümlenden sonrasını okumadım.Yazık sana ne diyebilirim ki ben onun için demedim istesem gg6 sistemden iki adet alıp 1500tl koyup 3 bin TL kâr edebilirdim ama almadım gerçekten pes diyorum
Pekâlâ kardeşim fikirler kişide saklıdır saygı duyarımYazık sana cümlenden sonrasını okumadım.
Teesüf ederim dostum.
Sana hakaret etmedim.
Seni rencide de etmedim.
Sadece makara maayetin de takıldım.
Neden hemen savunma mekanizmanı harekete geçirip üslubunu bozuyorsun ki ?
sana kalmamış kanka? ekmek yok falan hayırdır yani noluyo? 20 yıllık arkadaş mısınız?Yazık sana cümlenden sonrasını okumadım.
Teesüf ederim dostum.
Sana hakaret etmedim.
Seni rencide de etmedim.
Sadece makara maayetin de takıldım.
Neden hemen savunma mekanizmanı harekete geçirip üslubunu bozuyorsun ki ?
Toma yine su püskürtüyorsun üzerime !sana kalmamış kanka? ekmek yok falan hayırdır yani noluyo? 20 yıllık arkadaş mısınız?