Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni̇ Çıkan Si̇stemdeki̇ Kasa Nasıl?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Abi kasa kötü falan diyorlar peki ısınma ile ilgili sorun yaşarmiyim PSU falan bilgim olmadığı için soruyorum
Isınma değil de kalite olarak kasadan yana sıkıntı çekersin. Psu zaten bomba gibi.

Kadir_1987

80+ Silver
Sistem hakkını vermiyor fazla bence he ihtiyaci olan için uğraşmak istemeyen için sıfır hazır alayım diyenler için alınır diğer türlü mükemmel olmuş diyemedim ya kusura bakma Abdullah reis inan ki al sat için demiyorum ama olmamış bence bu sefer seviliyorsun yinede emeğine sağlık
Kanka bu sistem'den ekmek yok sana :)

Genzo

80+
Neden böyle yapılan işi kötüleme var , anlamıyorum. Ortaya bir ürün çıkmış eleştirmek istiyorsan , net donelerle ortaya tezlerini koyarsın. Mesela youtube yorumlarında biri 13 dakikada drop giriyor demiş. Eleştiride bulunmuş , ortaya bir argüman koymuş. Onun dışında yok öyleymiş , bu böyle demiş devamlı bir mış mış ya böyle forum cahili insanlardan nefret ediyorum..

Bilgici Bilim

80+ Bronze
arkadaşlar bence siz napın biliyor musunuz firmalarla gizliden ne kadar konuşan stok eriticiler varsa onlardan alın çünkü çoğunuz maalesef ki arabanın boyasına bakıyorsunuz sadece şöyle güzelce 6 ay sonra arızalar başlasın uğraşın milletimiz ders ala ala öğrenir

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Psu hadi diyelim tamam ama kasa önde fan bile yok ayıp olmasın diye 1 tane koymuşlar işte, mesh 3 fanlı bi kasa seçilmesi gerekirdi önümüz yaz böyle bi kasa sistemi baltalıyor ,sırf bu yüzden hazır sistem alıp kullanmam çünkü cebe hitap ettikleri için bazı parçalardan kısılıyor dolasıyla iyi düşünmek lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yazık sana ne diyebilirim ki ben onun için demedim istesem gg6 sistemden iki adet alıp 1500tl koyup 3 bin TL kâr edebilirdim ama almadım gerçekten pes diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şükür ben ekmeğimi sabah 7:30 akşam 19:00 a kadar aralıksız çalışıp kazanıyorum istiyorum ki herkesin güzel sistemi olsun anladın mı

Kadir_1987

80+ Silver
Yazık sana ne diyebilirim ki ben onun için demedim istesem gg6 sistemden iki adet alıp 1500tl koyup 3 bin TL kâr edebilirdim ama almadım gerçekten pes diyorum
Yazık sana cümlenden sonrasını okumadım.
Teesüf ederim dostum.
Sana hakaret etmedim.
Seni rencide de etmedim.
Sadece makara maayetin de takıldım.
Neden hemen savunma mekanizmanı harekete geçirip üslubunu bozuyorsun ki ?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kasa da kötü, PSU da.

Kasa gayet de hava almıyor. Videodaki sıcaklıklar iyi duruyor ama videoyu çektiği odanın sıcaklığı hakkında bir bilgi yok. Gidip de 21 derece olan bir odada bu testi gerçekleştirdiyse hiçbir geçerliliği yok şu yaz ayında. Antep'te falan yaşayan adam bu sistemi alsa sucuk pişirir içerisinde.

PSU'yu ben kullanıyorum memnunum tayfa gelmeden açıklayayım. En giriş seviyesi kapasitörler kullanılıyor ve 12V kanalından 456W veriyor. Evet, 550W güç kaynağında 94W kayıp yaşanıyor 12V kanalında. Grup düzenlemeli bir güç kaynağı. Hold-Up ve Ripple gibi bilgilerle alakalı bir kanıt yok ama kalitesiz kapasitör, grup düzenlemeli ve 12V kanalından 94W yaşatması bile bence bu PSU'yu değiştirmek için yeterli sebepler.

IMG_20220615_184440.jpg

exCYYs.png

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teesüf ederim dostum.
Sana hakaret etmedim.
Seni rencide de etmedim.
Pekâlâ kardeşim fikirler kişide saklıdır saygı duyarım

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
Teesüf ederim dostum.
Sana hakaret etmedim.
Seni rencide de etmedim.
sana kalmamış kanka? ekmek yok falan hayırdır yani noluyo? 20 yıllık arkadaş mısınız?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran

Bilgici Bilim

80+ Bronze
bizim milletimiz doymaz az paraya en iyisini ister stok eriten başka insanlardan alıp 6 ay sonra konu açmayalım pc bozuldu yardım

Kadir_1987

80+ Silver
sana kalmamış kanka? ekmek yok falan hayırdır yani noluyo? 20 yıllık arkadaş mısınız?
Toma yine su püskürtüyorsun üzerime !
Arkadaşa takıldım ve sonra onunla anlaştık öpüştük koklaştık.

SANA NE OLUYOR ?
SEN KİMSİN ?

Top Bottom