Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni̇ Çıkan Si̇stemdeki̇ Kasa Nasıl?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistem hakkını vermiyor fazla bence he ihtiyaci olan için uğraşmak istemeyen için sıfır hazır alayım diyenler için alınır diğer türlü mükemmel olmuş diyemedim ya kusura bakma Abdullah reis inan ki al sat için demiyorum ama olmamış bence bu sefer seviliyorsun yinede emeğine sağlık

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Bu fiyatta rahalıkla alabilirsin aynı fiyat klasmanın daha kaliteli model zor bulunur yok yok çok bulunur diyen olursa meşhur Cooler Masterlardan başlarım ben aynı PSU modelini aktif olarak kendi sistemimde kullanıyorum
Abi kasa kötü falan diyorlar peki ısınma ile ilgili sorun yaşarmiyim PSU falan bilgim olmadığı için soruyorum

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
kötü maalesef
Kardeşim sana bir soru bu model Cooler Master'ı mı alırsın Gamepower PSU'lu modeli mi? ama başka seçeneğin yok hangisi?
109579_large.jpg

Emir.jk

80+ Bronze
Bu fiyatta rahalıkla alabilirsin aynı fiyat klasmanın daha kaliteli model zor bulunur yok yok çok bulunur diyen olursa meşhur Cooler Masterlardan başlarım ben aynı PSU modelini aktif olarak kendi sistemimde kullanıyorum
kardeşim emin olun boşu boşuna para harcıyorsunuz lütfen bilen insanları dinleyin lütfen

Kardeşim sana bir soru bu model Cooler Master'ı mı alırsın Gamepower PSU'lu modeli mi? ama başka seçeneğin yok hangisi?
Alıntıyı görüntüle
Abi direk spec delta koysaydın sisteme kütür kütür olurdu gerçi o zamanda fiyat artardı

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
En iyisini sen mi biliyorsun sadece? Senin boşa dediğin şeye ben kalite diyorum
Dostum saygısızlık yapma ben editörüm benim işim bu kullanıp deneyimlemek bir yarış iddian varsa girelim yarışa. Sırf gamepower PSU'nun durumunu anlamak için 2 yıldır bu PSU'yu kullanıyorum kim benim gibi test yaptım. Bunu yazıyorsun o kadar da rahatsın ki kanalda yaptığım testlerden de mi haberin yok?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
Alıntıyı görüntüle

coolermasterın bu serisi de kötü abi. Onla niye kıyaslıyorsun ki. Kronik sorunlu bunlar. İkisini alacağıma Zalman ZM600-LX II 600W alırım veya High Power 600W 85+ Bronze alırım aynı fiyat.

Bilgici Bilim

80+ Bronze

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yok hocam lütfen kabul edin artık ben gamepower psu öneren birini görmedim.
Tabular peki kronik sorun gördün mü? :) yok ha ben tercih eder miyim ben de isterim marka kullanayım ama imkan önemli.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
coolermasterın bu serisi de kötü abi. Onla niye kıyaslıyorsun ki. Kronik sorunlu bunlar. İkisini alacağıma Zalman ZM600-LX II 600W alırım veya High Power 600W 85+ Bronze alırım aynı fiyat.
Bence de çok haklısın. Sadece cooler master mi var?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ha şimdi gelelim şu konuya o Cooler master modelden çok daha başarılı isim olarak adı çıktı? peki kronik sorun okudun mu? şahit oldun mu? yok.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bence de çok haklısın. Sadece cooler master mi var?
Mesajı anlamak önemli sen anlamamayı seçiyorsun burada insanların %99'u Cooler Master ürününü gözü kapalı kullanır ama gerçek öyle değil dediğim şey markaya takılmayın ürüne bakın ÜRÜN.

Top Bottom