Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni̇ Çıkan Si̇stemdeki̇ Kasa Nasıl?

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
Dostum saygısızlık yapma ben editörüm benim işim bu kullanıp deneyimlemek bir yarış iddian varsa girelim yarışa. Sırf gamepower PSU'nun durumunu anlamak için 2 yıldır bu PSU'yu kullanıyorum kim benim gibi test yaptım. Bunu yazıyorsun o kadar da rahatsın ki kanalda yaptığım testlerden de mi haberin yok?
Bütün videolarını izliyorum o konuda rahat olabilrisin. Uslup konusuna gelirsek sen daha fazla sınıfta kalırsın bence özellikle bugün insanlara yaptığın yorumlardan sonra. PSU sana sorun yaratmamış olabilir ama sonuçta teknolojik alet forumlarda geziyorum ve bu psular için kötü yorumlarda geliyor. Lütfen bırakalım insanlar isteği kişinin sistemini alsın bu yüzden de kimse onları eziklemesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
Ha şimdi gelelim şu konuya o Cooler master modelden çok daha başarılı isim olarak adı çıktı? peki kronik sorun okudun mu? şahit oldun mu? yok.

2 yıl önce abimin iş yerinden arkadaşları çok konuşuyordu gamepower psu arka fiş güç girişleri yanıyordu sürekli diye değiştirdiler forumlardada görüyorum yani o yüzden gamepower modellerine karşı hep bir ön yargı bulunuyor. ama dediğim gibi ikisini de almam aynı fiyata daha iyi modeller var piyasada

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
2 yıl önce abimin iş yerinden arkadaşları çok konuşuyordu gamepower psu arka fiş güç girişleri yanıyordu sürekli diye değiştirdiler forumlardada görüyorum yani o yüzden gamepower modellerine karşı hep bir ön yargı bulunuyor. ama dediğim gibi ikisini de almam aynı fiyata daha iyi modeller var piyasada
Valla kardeşim bizim millet marka hastasızı ekmek alamaz iphone alır bu bizim genimizde var kendim için de aynı şeyi söylüyorum ama yıllardır çöp patlar deniliyor ama ortada bir şey yok ülkemizdeki markalara hep böle yazık günah ettiler. Hiç bir yeni markaya şans tanımıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ
Valla kardeşim bizim millet marka hastasızı ekmek alamaz iphone alır bu bizim genimizde var kendim için de aynı şeyi söylüyorum ama yıllardır çöp patlar deniliyor ama ortada bir şey yok ülkemizdeki markalara hep böle yazık günah ettiler. Hiç bir yeni markaya şans tanımıyorlar.
En takıntılı millet biziz herhalde :)

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bu fiyatta rahalıkla alabilirsin aynı fiyat klasmanın daha kaliteli model zor bulunur yok yok çok bulunur diyen olursa meşhur Cooler Masterlardan başlarım ben aynı PSU modelini aktif olarak kendi sistemimde kullanıyorum
Psu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama her yerde Gamepower kötüleniyor onu biliyorum. BU psu konulamaz mıydı ?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Kürşat
Kardeşim sana bir soru bu model Cooler Master'ı mı alırsın Gamepower PSU'lu modeli mi? ama başka seçeneğin yok hangisi?
Alıntıyı görüntüle

İkisi de Tier E. CoolerMaster insanlara güven verse de Elite serisi meh. Kaç kez versiyon değiştirdiler ama V4 de kötü.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
arkadaşlar bence siz napın biliyor musunuz firmalarla gizliden ne kadar konuşan stok eriticiler varsa onlardan alın çünkü çoğunuz maalesef ki arabanın boyasına bakıyorsunuz sadece şöyle güzelce 6 ay sonra arızalar başlasın uğraşın milletimiz ders ala ala öğrenir

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Kasanın önü tam mesh değil ve fan sayısı az.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bu fiyatta rahalıkla alabilirsin aynı fiyat klasmanın daha kaliteli model zor bulunur yok yok çok bulunur diyen olursa meşhur Cooler Masterlardan başlarım ben aynı PSU modelini aktif olarak kendi sistemimde kullanıyorum
Hocam yaptığınız işleri takdir ediyorum fakat o sisteme o psu cidden olmamış. Keşke sistem 100-200TL pahalı olsaydıda daha iyi bir psu kullansaydınız. Hem sizi eleştirenler sebebiyle öfkelenmemiş olurdunuz hemde sistemi alanlar daha az tehlikeli bir psu kullanmış olurdu.

Silinsin

80+ Silver
Hangi Cooler Master hocam? A tier mi? B tier mi? C tier mi? Markası o kadar da mühim değil B tierse sorun etmezdim. Ama bu hazır sistemde ki bildiğimiz D tier kocaman yazıyor sadece aşırı ucuz iGpu sistemler için tavsiye edilir diye sizi profesyonelliğe davet ediyorum.

Top Bottom