Yeni DA-5 İle Anlaşılan Firma

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Elbette daha iyi bir altyapı sunabilirler ama bunun İtopya ile alakası yok. Ne kadar iyi hizmet sunarsanız sunun yoğunluk olduğu zaman çöker. Koskoca Steam, Epic Games çöküyor İtopya'ya ne yapsın? :D
Steam ve Epic'e bütün dünyadan kişiler giriyor :D

Birde büyük olasılıkla şuan miningcilerde saldırıyor sisteme. veya satıp kar etmek isteyenler.

Adamlar o kadar kazaniyo bizahmet duzeltsinler siteyi.

Ekler

• Screenshot_2021-05-22-17-43-45-138_com.miui.calculator.png
    Screenshot_2021-05-22-17-43-45-138_com.miui.calculator.png
    76.2 KB · Hit: 33
Steam ve Epic'e bütün dünyadan kişiler giriyor :D
Umarım ciddi değilsinizdir ya. Kafayı çalıştırıp ikisi arasında doğru orantı kurmak bu kadar mı zor Allah için :D

Elbette daha iyi bir altyapı sunabilirler ama bunun İtopya ile alakası yok. Ne kadar iyi hizmet sunarsanız sunun yoğunluk olduğu zaman çöker. Koskoca Steam, Epic Games çöküyor İtopya'ya ne yapsın? :D
Aslında çözüm biraz kolay sitenin trafik sayisini artirmalari gerek birazda altyapı guclendirmeleri yeter de artar

Hocam mesela bütçe değil hakkım yendi ben yine olay büyümesin diye şey yapmadım. berbat firma dedim diye uzaklaştırma da. yedim zaten
Bende sevmiyorum bazı kampanyaları olmasa herşeyi kazık ama hakkını felan yedikleri yok yetişememişsin alamamışsın

Epic games, dünya çapında yükleniliyor.. İtopya 3-5 k kişiyle çöktü

bugün sisteme çok giriş yapılacağı belli, bulut server kiralasalar böyle problemler olmaz ama ne uğraşacaklar her türlü zaten satılacak.
Aynen her türlü kazanan onlar oluyor tamam firma mantigi da böyle olmali ama Sitelerinde koskoca %100 Müşteri memnuniyeti yaziyor... Bir müşteri hatti var kafayi yersiniz Allah kimseyi düşürmesin 1 kişi var sadece 1 resmen. 60 Dk Baz istasyonu sinirina 2 dk kala sira geliyor onda da bekletiliyor sonra telefon kapaniyor arityorsun 80. Siraya düşüyor tekrar vesayre bunlar eski konular simedi tekrar açmak istemiyorum ama değişen bir şey yok gibi gözüküyor.

Epic games, dünya çapında yükleniliyor.. İtopya 3-5 k kişiyle çöktü
Sadece foruma sistem için gelen kişi sayısı 2k. Sence itopya'ya 3-5 k mı gitmiştir :D İlla açıklamam mı lazım şu cümlemi :D Evet steam ile itopya bir değil, olamazlar zaten. Fakat itopyanın altyapısı da steam gibi olmadığı için çöküyor. Ben zaten İtopya'ya dünya kadar insan giriyor demiyorum :D

Sadece foruma sistem için gelen kişi sayısı 2k. Sence itopya'ya 3-5 k mı gitmiştir :D İlla açıklamam mı lazım şu cümlemi :D Evet steam ile itopya bir değil, olamazlar zaten. Fakat itopyanın altyapısı da steam gibi olmadığı için çöküyor. Ben zaten İtopya'ya dünya kadar insan giriyor demiyorum :D
İtopyaya hardcore yapacam az kaldı. :@ Alan çıksın kasıyor :(

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra